După accident, cei trei pasageri bulgari care se aflau în autoturism au fost răniți, șoferul fiind preluat de un elicopter SMURD.

Autocarul a intrat pe contrasens, izbindu-se de mașina care circula regulamentar. Se pare că șoferul autocarului a vrut să depășească un autocamion, dar în timp ce era în depășire a lovit autoturismul cu numere de Bulgaria.

Mai multe ambulanţe s-au deplasat la faţa locului. Din fericire, nimeni din autocar nu a suferit răni, după accident.

Accidentul s-a petrecut între localităţile arădene Bătuţa şi Căpruţa, pe DN7, unde şoferul unui autocar a decis să depăşească un autocamion, însă pe contrasens a lovit frontal un autoturism VW Golf înmatriculat în Bulgaria. În autocar erau 28 de pasageri români care se deplasau de la Suceava în Spania, iar în autoturism erau trei adulţi şi doi copii din Bulgaria, potrivit news.ro.

"La locul accidentului au fost mobilizate trei echipaje SMURD, elicopterul SMURD şi două ambulanţe. Şoferul autoturismului a fost rănit grav şi a fost transportat cu elicopterul la spital, în timp ce ceilalţi pasageri au răni uşoare", a delarat purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

Şoferul autocarului, în vârstă de 42 de ani, nu s-a asigurat că are spaţiu suficient pentru a efectua manevrei de depăşire. Acesta va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa foto: Aradon.ro