Marți, în jurul orei 10:45, a avut loc un accident foarte grav pe A6 în direcția Heilbronn, chiar înainte de intersecția dintre Kirchberg și Ilshofen-Wolpertshausen, informeaza poliția germană.

Un șofer român de 56 de ani a încetinit TIR-ul într-o zonă în care erau mai multe bucăți de anvelopă împrăștiate pe șosea, iar în spatele lui un alt șofer român n-a fost atent și n-a văzut la timp stopurile de frână, scrie bzi.ro.

 

Camionul mic cu prelată condus de acesta a ăntrat cu viteză direct în semiremorcă din față.  În urma impactului, cabina camionului s-a făcut praf. Sosiți la locul faptei, salvatorii n-au mai putut face nimic pentru șoferul român, care a fost strivit între fiarele contorsionate ale cabinei. Poliţiştii germani au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

 

Nu cu mult timp în urmă, un microbuz în care se aflau 10 cetățeni romani s-a ciocnit pe autostrada A3 din Germania cu o autoutilitară, în apropierea oraşului Limburg an der Lahn. În accident, o femeie de 46 de ani si-a pierdut viața.

Te-ar putea interesa și: