Conform unui comunicat transmis de CFR SA, traficul feroviar din zonă este blocat. 

„Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că traficul feroviar între stațiile Feteşti şi Movila este închis la această oră din cauza unui accident înregistrat la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 84+760, semnalizată cu indicator rutier Crucea Sfântului Andrei, unde un tren privat de marfă a lovit un tir al cărui șofer s-a angajat în traversarea căii ferate fără să respecte semnificaţia rutieră de la trecerea la nivel.

În urma impactului nu au rezultat victime, însă locomotiva trenului de marfă a deraiat de un boghiu, iar doi sâlpi de susţinere a liniei de contact au fost avariaţi. Echipele de intervenţie ale Regionalei CF Constanţa vor acţiona pentru eliberarea gabaritului şi redeschiderea circulaţiei în cel mai scurt timp.


 
Menţionăm faptul că până în jurul orei 18.30 niciun tren de călători nu este programat să tranziteze zona respectivă.
 
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. vă asigură că toate măsurile operative întreprinse de personalul feroviar au ca principal scop redeschiderea circulației în cel mai scurt timp şi în condiții de siguranță, conform purtătorului de cuvânt CFR SA”, Oana Brânzan. 

 

Te-ar putea interesa și: