Evenimentul Zilei > Social > Accident cumplit. Un microbuz plin cu români a fost făcut praf. În urma impactului, o tânără a murit pe loc. FOTO
Accident cumplit. Un microbuz plin cu români a fost făcut praf. În urma impactului, o tânără a murit pe loc. FOTO

Accident cumplit. Un microbuz plin cu români a fost făcut praf. În urma impactului, o tânără a murit pe loc. FOTO

Accidentul s-a petrecut în regiunea Sicilia. Microbuzul era plin cu muncitori români atunci când a intrat în coliziune cu un autoturism. În urma impactului o tânără a murit pe loc.
Un alt accident fatal a avut loc în Sicilia. O tânără de 21 de ani și-a  pierdut viața în ciocnirea dintre un vehicul și o dubă, la km 11 pe şoseaua de stat 117 Bis „Centrale Sicula” din Enna.
Un microbuz în care se aflau muncitori români a întrat în coliziune cu un autoturism. În urma impactului  zece victime au fost rănite, dintre care tânăra de 21 de ani a murit pe loc.
accident fatal, Enna, Cronica

Accidentul s-a petrecut joi după masă între un autoturism marca Fiat Ideea şi un microbuz care transporta muncitori români.

Claudia Cassibba, o tânără de 21 de ani originară din Vittoria, a murit și nouă persoane au fost rănite

S-a întâmplat în apropierea cartierului Salinella, la kilometrul 11. În accident s-au implicat un Fiat în care călătorea victima și o autoutilitară Fiat Ducato cu nouă locuri români.

Unul dintre răniți a fost transportat elicoptere la spitalul Sant’Elia din Caltanissetta, ceilalți opt au fost duși la spitalul Umberto I din Enna. Investigațiile asupra cauzelor accidentului sunt încă în curs. La fața locului se aflau pompieri, 118 angajați, polițiști, carabinieri, polițiști municipali și personal Anas, relatează tg24.sky.

Urmare cercetărilor, tânăra care conducea autoturismul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de microbuzul în care călătoreau nouă muncitori de naționalitate română, angajați la recoltarea fructelor.

Personalul Anas și poliția au închis o porțiune de drum

Din cauza unui accident la km 11 – explică Anas – o secțiune a drumului de stat 117 Bis, Centrale Sicula, din Enna este temporar închisă circulației. Un vehicul și o dubă implicate ai fost implicate înt-un accident, iar o persoană au murit. Personalul Anas și Forțele de Poliție sunt prezent la fața locului pentru a gestiona traficul în deplină siguranță și pentru a permite redeschiderea drumului în cel mai scurt timp posibil, se arăta în comunicatul de ieri dat de către autorităţile italiene.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: