Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident cu 13 victime pe DN 15. O maşină şi un microbuz s-au ciocnit. Traficul este blocat. FOTO
Accident cu 13 victime pe DN 15. O maşină şi un microbuz s-au ciocnit. Traficul este blocat. FOTO

Accident cu 13 victime pe DN 15. O maşină şi un microbuz s-au ciocnit. Traficul este blocat. FOTO

ISU şi IPJ Mureş intervin joi, la un accident rutier în care sunt implicate o maşină şi un microbuz în care se aflau în total 13 persoane.

Autorităţile din Mureş intervin în aceste momente  la un accident rutier produs pe DN 15, unde o maşină şi un microbuz s-au ciocnit.

”Din primele cercetări efectuate la faţa locului, la km. 44+280 m, poliţiştii au constatat faptul că s-a produs o coliziune între un autoturism, condus de o femeie, de 36 de ani, din Târgu Mureş şi un microbuz, condus de un bărbat, de 57 de ani, din judeţul Iaşi, în care se aflau 9 persoane.

În total au fost identificate 13 victime

Accident cu 13 victime pe DN 15, unde o maşină şi un microbuz s-au ciocnit. Traficul în zonă este blocat

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 13 persoane, respectiv a celor doi conducători auto, precum şi a 3 pasageri din autoturism, dintre care 2 minori, de 2 şi 5 ani şi a altor 8 pasageri din microbuz, cărora li se acordă îngrijiri medicale la faţa locului, urmând a fi transportaţi la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IPJ Mureş.

Ambii conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative

Potrivit IPJ Mureş, ambii conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele au ieşit negative. În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri din cadrul Biroului Rutier Reghin pentru stabilirea împrejurărilor şi cauzelor producerii evenimentului rutier.

Circulaţia în zonă este blocată pe ambele sensuri de circulaţie, relatează Agerpres.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: