Incidentul a avut loc în Madhya Pradesh, India şi a generat un val de indignare la nivel național, conform Daily Star.

Micuţa a fost descoperită leagtă într-o casă abandonată de la marginea satului Damoh, sângerând puternic în zona ochilor.

Locuitorii din apropiere au găsit-o după ce au auzit-o când ea striga după mama ei.

Dusă imediat la spital, acesta a fost operată de urgenţă, iar medicii au făcut eforturi uriaşe pentru a-i salva viaţa.

Este al treilea viol din statul Madhya Pradesh de când a fost instituită starea de urgenţă din cauza pandemiei de coronavirus.

Poliția a arestat un suspect după ce a anunțat o recompensă de 10.000 de rupii indiene pentru informații care ar fi dus la arestarea acestuia.

Este vorba despre un tânăr de 20 de ani, al căruit nume este Sachin Sen. Inspectorul general Sagar Range Anil Sharma a declarat: „Acuzatul a ademenit-o pe fată miercuri seara și a dus-o la casa abandonată, unde a legat-o și a comis infracţiunea.”

Lăsată să moară de violator, fata a fost totuşi găsită dusă la un spital local şi apoi transferată la Jabalpur Medical College, unde medicii au confirmat că a fost abuzată.

„Specialiștii au examinat-o și se pare că nu avea răni grave în ochi”, a spus dr. Rajesh Tiwari, superintendentul Jabalpur Medical College.

Săptămâna trecută, o femeie cu deficiențe de vedere a afirmat că a fost violată în zona Shahpura din Bhopal din Madhya Pradesh, de un bărbat încă neidentificat.

Presupusul incident a avut loc în timp ce soțul și familia ei erau blocați în Rajasthan din cauza pandemiei de coronavirus.