Evenimentul Zilei > Sport > Abramovici ar putea vinde Chelsea
Abramovici ar putea vinde Chelsea

Abramovici ar putea vinde Chelsea

Proprietarul echipei de fotbal Chelsea Londra, miliardarul rus Roman Abramovici, se gândeşte să vândă clubul englez, scrie "TimesOnline".

Conform "TimesOnline", reprezentanţii miliardarului rus au fost în Dubai şi Arabia Saudită pentru a căuta cumpărători pentru echipa londoneză.

  • "Echipa lui Abramovici su fost în Orientul Mijlociu pentru a vedea dacă sunt oameni interesaţi de cumpărarea clubului", scrie aceeaşi publicaţie, citând o sursă din anturajul miliardarului rus.

Abramovici a cumpărat clubul, în 2003, pentru aproximativ 75 de milioane de euro, preluând şi datoria de 100 de milioane de euro pe care o avea echipa. Mai mult, miliardarul rus a investit peste 600 de milioane de euro în transferurile unor jucători de renume, banii lui Abramovici aducând două titluri în Anglia şi o finală a Ligii Campionilor pentru suporterii echipei londoneze.

În urma investiţiilor masive în echipă, făcute în ultimii cinci ani, Roman Abramovici ar fi stabilit preţul clubului undeva în jurul sumei de un miliard de euro.

Prezenţele tot mai rare în tribune la meciurile echipei sale şi faptul că afacerile rusului au avut mult de suferit în urma crizei financiare au alimentat speculaţiile legate de o posibilă despărţire de clubul din vestul capitalei Angliei.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: