ABANDONATĂ de părinţi. Adriana, SUPERMODELUL care a crescut printre MĂICUŢE / GALERIE FOTO

ABANDONATĂ de părinţi. Adriana, SUPERMODELUL care a crescut printre MĂICUŢE / GALERIE FOTO

A reuşit încă din copilărie să se remarce, cu toate că ea îşi dorea o viaţă de călugariţă, “pentru a ajuta oamenii săraci”, după cum avea să mărturisească.

Click aici pentru Galeria Foto Brazilianca Adriana Lima a venit pe lume la data de 12 iunie 1981, în Salvador, Bahia. Abandonată fiind de părinţi, a crescut în orfelinatul “Caminos Da Luz”.  Adriana se va împrieteni cu măicuţele care erau la orfelinat, dintre care una “îmi va fi şi mamă şi tată”, conform  mărturisirilor ei. “Îmi doream o viaţă de călugăriţă pentru a ajuta oamenii săraci. N-am ajuns călugăriţă, dar ajut oamenii săraci”, mai spune Adriana.   Cu un scop La vârsta de 15 ani şi-a întâlnit pentru prima şi ultima oară tatăl. Cu un scop: avea nevoie de semnătura lui, pentru a se înscrie la un concurs de frumuseţe în Miami. “Tatăl meu m-a părăsit pe când aveam numai 6 luni”, spune Adriana. În prezent, Adriana a ajuns unul dintre cele mai bine cotate supermodele, fiind, printre altele, “îngerul principal” al celebrului brand Victoria's Secret. Tabloidele americane notează despre ea că “are un amestec bogat de cultură, care îi dă posibilitatea de a se descurca cu succes în cultura cosmopolită a Manhattan-ului. Pe lângă limba natală, Adriana Lima mai vorbeşte franceză, engleză şi un pic de italiană”. Viaţa ei personală a fost mereu în central atenţiei, un mare deliciu pentru revistele de scandal constituindu-l declaraţia pe care a făcut-o la un moment dat şi anume că va fi virgină până în noptea nunţii. Adriana a jucat rolul principal în pelicula “The Hire: The Follow”,  iar în celebrul film “Ugly Betty” a fost remarcată şi numită “o mare actriţă de cinema”. S-a  căsătorit în secret cu jucatorul de baschet Marko Jaric, de Ziua Îndrăgostiţilor, în anul 2009. Ca un fapt inedit, ea este şi cetăţean sârb, după soţul ei. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Guvernul Ponta ştie doar atît: Să închidă drumurile, şoselele şi autostrăzile. Nu ştie însă cum să le deschidă!
  • Politicienii au tăcut. Urmează ancheta procurorilor în cazul morţilor din Apuseni
  • AFACEREA "DESZĂPEZIREA". 100 de milioane de euro, spulberate de viscol

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • TESTELE NUCLEARE din China, imagini ASCUNSE până acum| GALERIE FOTO
  • Nu crezi în FANTOME? Aceste fotografii te-ar putea face să te răzgândești! GALERIE FOTO
  • Altcineva în coşciug? Elvis TRĂIEŞTE? Ce anume l-ar fi determinat să îşi însceneze MOARTEA / VIDEO

Ne puteți urmări și pe Google News