Augusta Lazarov Petrescu, fost șef al divertismentului și producător al mai multor emisiuni la Antena 1, a demisionat din trust și a ales să continue în Televiziunea Publică, unde va lucra într-o emisiune, ca producător.

Augusta Lazarov Petrescu a fost Head of Entertainment la Antena 1 vreme de 10 ani și a produs, printre altele, 14 sezoane ale emisiunii Te cunosc de undeva și ultimul Revelion.

Augusta Lazarov urmează să producă noul matinal al TVR, producție aflată în faza de pregătire, potrivit Paginademedia.ro. Aceasta a preluat funcția de Head of Entertainment în anul 2010 și s-a ocupat de coordonarea și dezvoltarea programelor de divertisment. În același timp, aceasta s-a ocupat și cu identificarea și propunerea unor noi formate care să aibă impact la publicul Antenei 1. A părăsit Antena 1 la începutul acestui an.

„Îmi doream foarte mult să continui să lucrez în acest domeniu și iată că propunerea primită cu puțin timp în urmă s-a concretizat în revenirea mea la postul de televiziune unde am cunoscut de-a lungul timpului oameni extraordinari.

Publicul nostru are tot dreptul la emisiuni de divertisment de cea mai bună calitate, și-mi doresc ca aportul meu la acest deziderat să fie semnificativ, în cadrul unei echipe profesioniste și experimentate”, declara Augusta Lazarov la momentul respectiv, citată de sursa anterior menționată.

Matinalul va avea prezentatori noi

Viitorul proect de la TVR, produs de Augusta Lazarov, va avea și două noi gazde. Este vorba despre Liza Sabău și Gabriel Fereșteanu (fost redactor la „Evenimentul zilei”), moderatorii emisiunii „Fereş şi Liza” la Virgin Radio.

Fereșteanu și Liza Sabău au mai lucrat în trecut TVR. Fereșteanu la Liber pe contrasens (în urmă cu zece ani) și la Pulsul zilei (până acum trei ani), iar Liza Sabău a fost reporter la Fabrica de staruri. Liza Sabău a fost apoi VJ la postul muzical UTV, mai precizează sursa menționată.

Cel mai probabil, noul matinal de la TVR va fi pe post în luna octombrie.