Evenimentul Zilei > Actualitate > A murit unul dintre cei mai mari neurologi din România. Trista veste a fost dată de managerul spitalului
A murit unul dintre cei mai mari neurologi din România. Trista veste a fost dată de managerul spitalului

A murit unul dintre cei mai mari neurologi din România. Trista veste a fost dată de managerul spitalului

Neurologul Kalman Mihaly Schwarz, un foarte apreciat specialist, a murit, iar veste a fost dată de managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

A înceta din viață doctorul Kalman Mihaly Schwarz, reputat neurolog și fost șef al Secției Neurologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Trista veste a fost dată de Gabriel Lazany, managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, care a făcut anunțul în cadrul unei postării publicate pe contul de Facebook.

Conform site-ului spitalului din Bistrița, doctorul Kalman era colaborator pe linia de gardă a secției Neurologie. De asemenea, începând din luna ianuarie a anului 2019, medicul neurolog a colaborat și cu Policlinica Sanovil.

Trista veste a fost dată de Gabriel Lazany, managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, în cadrul unei postări pe Facebook

„Cu mult regret ne luăm rămas bun de la cel care a fost Dr. Kalman Schwarz, medic primar în specialitatea neurologie, ani la rând medic șef al Secției Neurologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

„Și-a dedicat viața pacienților și echipei pe care a coordonat-o cu dăruire”

Om și profesionist de un caracter aparte, Dr. Kalman Schwarz și-a dedicat viața pacienților și echipei pe care a coordonat-o cu dăruire.
Dumnezeu să îi așeze sufletul în rândul drepților! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a fost anunțul făcut de Gabriel Lazany, managerul Spitalului Județean, pe rețeaua de socializare.

Mesaje de condoleanțe după anunțul decesului medicului Kalaman Mihaly Schwarz

„Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei!”, „Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !!! Condoleante celor dragi!!!”, „Odihna liniștită! Dumnezeu sa aiba grija de el și de cei rămași!”, Un Om și un Medic deosebit ! Mare păcat ca nu îl mai avem în aceasta lume ! Dumnezeu sa-l odihnească! Condoleanțe familiei”,

„Sincere condoleanțe de la Fam Sas Vasile și Viorica din Domnești ! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Dumnezeu să l odihnească în pace. A fost un medic Profesionist in slujba salvării pacientului.”, „Dumnezeul să-l odihnească în pace”, au fost câteva mesaje transmise la postarea respectivă.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: