Frank Bough, fostul prezentatorul BBC al emisiunii Grandstand, a decedat la 87 de ani, conform unui anunţ al familiei greu încercate. Frank Bough a lucrat şi pentru Sky TV şi conform unui prieten de familie, pentru moment nu este clară cauza morţii sale. Deocamdată nu au fost dezvăluite alte detalii cu privire la moartea celui care a fost probabil cel mai bine plătit prezentator tv din Marea Britanie.

A murit într-un azil de bătrâni

Având în vedere starea de sănătate, fostul star de televiziune fusese internat într-un azil de bătrâni, în care de altfel şi-a dat şi ultima suflare miercurea trecută. Fostul prezentator Newsround, Lizo Mzimba, a scris pe Twitter: „Frank Bough a murit la 87 de ani, a confirmat-o un prieten de familie.” Frank a devenit celebru pentru găzduirea emisiunii BBC Grandstand and Breakfast Time.

În timpul carierei sale, celebrul prezentator TV s-a impus ca unul dintre cel mai bine plătiți prezentatori de la BBC.

Scandal cu droguri şi prostituate

Aşa cum relatează Daily Star, a început să prezinte pe Grandstand în 1968, după ce a apărut pe Sportsview în 1964, preluând rolul lui Peter Dimmock. Frank a trecut ulterior la prezentarea Breakfast Time TV în 1983, dar în 1988 a fost demis de BBC după ce a fost expus unui scandal legat de consumul de droguri și prostituate. După ce a părăsit BBC, a continuat să prezinte la ITV și Sky TV.

Un omagiu a venit şi de la prezentatorul iconic al matinalului Good Morning Britain, Piers Morgan, care a transmis. El a scris: „RIP Frank Bough, 87 de ani. Starul Grandstand, Nationwide and Breakfast Time. Cariera sa a fost distrusă de scandal, dar a fost unul dintre marii prezentatori TV în direct. Știri triste.”

Fanii nu l-au uitat

La rândul lor, fanii vedetei TV s-au grăbit să-și exprime tristețea la moartea prezentatorului: „Știri triste. Îmi amintesc de el și soția lui Nesta când făceau programul de vacanță și măncau mereu în aer liber. RIP Frank.” Un altul a adăugat: „Știri triste. Îmi amintesc de el la televizor când eram mic, a avut întotdeauna un zâmbet frumos x.”

În urma lui Frank rămân soția Nesta Howells, cu care s-a căsătorit în 1959, și cei 3 fii ai lor, David, Stephen și Andrew.

sursa: dailystar.co.uk