Evenimentul Zilei > Actualitate > A murit Lisa Banes, din filmul „Cocktail”. Actrița a fost lovită pe trecerea de pietoni. FOTO
A murit Lisa Banes, din filmul „Cocktail”. Actrița a fost lovită pe trecerea de pietoni. FOTO

A murit Lisa Banes, din filmul „Cocktail”. Actrița a fost lovită pe trecerea de pietoni. FOTO

Lisa Banes a murit la vârsta de 65 de ani. Actrița, care a jucat în Gone Girl și Cocktail cu Tom Cruise, a fost lovită de un scuter electric pe trecerea de pietoni.
Actrița Lisa Banes, cunoscută din filmele „Cocktail” și „Gone Girl” unde a jucat alături de Tom Cruise, dar și din multe alte producții de succes, a murit, luni. Lisa era în drum spre a-și întâlni soția, pe Kathryn Kranhold, la cină lângă Lincoln Center, când un scuter roșu și negru a lovit-o. La câteva zile după accident a murit.

Vedeta în vârstă de 65 de ani traversa strada din Manhattan  când a fost „ștearsă” de un scuter

Un martor a declarat pentru Daily News: „El tocmai a șters-o”. Șoferul ar fi fugit apoi de la fața locului. Accidentul a avut loc pe trecerea de pietoni în intersecția dintre West 64th Street şi bulevardul Amsterdam.

Un martor a spus că șoferul a „șters” Banes

Actrița Lisa Banes a fost lovită însă de o trotinetă electrică, de culoare roșu cu negru, în intersecția Amsterdam Avenue cu West 64th Street, din Upper West Side. Lisa a suferit un traumatism puternic la cap, după ce a fost lovită de trotineta electrică, care a trecut pe culoarea roșie a semaforului. Autorul accidentului a fugit de la fața locului. Polițiștii au confirmat că nu au fost făcute arestări.
Actrița a fost lovită de un scuter cu motor în Manhattan pe 4 iunie

Lisa Banes a avut o carieră strălucită la Hollywood

Lisa Banes s-a născut în Ohio și a crescut în Chicago, urmând cursurile prestigioasei școli Julliard, înainte de a se aventura într-o carieră artistică prolifică. Aceasta s-a măritat cu Kranhold, un fost jurnalist economic de pe Wall Street.

Actrița a jucat în numeroase filme, precum The King of Queens, Six Feet Under și Nashville, dar a avut roluri memorabile și în The Orville și Desperate Housewives. Dar marele succes l-a avut în 2014, Gone Girl, în rolul lui Marybeth Elliott – mama personajului lui Rosamund Pike.

De asemenea, Lisa Banes a câștigat un premiu mondial pentru teatru în 1981, după ce a jucat în Alison Porterin Look Back in Anger, scrie thesun.