Evenimentul Zilei > Actualitate > A MURIT LA AZIL, în scaun, dar a fost BATJOCORIT ÎN ULTIMUL HAL de angajaţi. IMAGINILE ŞOCANTE au ajuns în presă şi AU STÂRNIT FURIE ŞI INDIGNARE l Video
A MURIT LA AZIL, în scaun, dar a fost BATJOCORIT ÎN ULTIMUL HAL de angajaţi. IMAGINILE ŞOCANTE au ajuns în presă şi AU STÂRNIT FURIE ŞI INDIGNARE l Video

A MURIT LA AZIL, în scaun, dar a fost BATJOCORIT ÎN ULTIMUL HAL de angajaţi. IMAGINILE ŞOCANTE au ajuns în presă şi AU STÂRNIT FURIE ŞI INDIGNARE l Video

A murit la azil, în scaun, dar a fost batjocorit în ultimul hal de angajaţi.

Murind fără demnitate. Acesta a fost titlul dat de jurnaliştii de la thesun.co.uk unui articol în care se dezvăluie modul oribil în care un om a murit într-un azil de dedicat oamenilor străzii.

Într-un joc bolnav, angajaţii care ar fi trebuit să aibă grijă de bătrânul care agoniza, au început să îl “împodobească”. Hârtia igienică, tacâmuri din plastic şi un avertisment pentru podeaua umedă au fost ataşate celui care fusese poliţist înainte ca dependenţa de alcool şi droguri să-l aducă în azilul pentru oamenii străzii.

După ce s-au distrat minute în şir cu muribundul, cei din “gaşca amuzantă” s-au întrebat dacă nu cumva bătrânul nu se simte rău. A urmat un apel la calm din partea unuia dintre ei: “Respiră, n-are nimic.” În cele din urmă, văzând că omul din faţa lor nu schiţează niciun gest, angajaţii azilului au chemat medicii.

Era prea târziu. Adrian Bill murise la 53 de ani şi avusese parte de o moarte ruşinoasă, fără demnitate, din cauza unor sceleraţi.

Aceste scene n-ar fi apărut niciodată în presă, dacă un reporter nu surprindea aceste imagini cu o cameră ascunsă, în cadrul unei investigaţii care urmărea demascarea neregulilor din azilele dedicate oamenilor străzii.

VIDEO AICI CU MOARTEA BĂTRÂNULUI