Evenimentul Zilei > Monden > A murit compozitorul unuia dintre cele mai mari hituri din istorie. VIDEO
A murit compozitorul unuia dintre cele mai mari hituri din istorie. VIDEO

A murit compozitorul unuia dintre cele mai mari hituri din istorie. VIDEO

S-a stins din viață, din cauza coronavirusului, compozitorul Alan Merrill

Americanul Alan Merrill, compozitorul celebrei piese „I Love Rock ‘n’ Roll”, a decedat la vârsta de 69 de ani, la New York din cauza infecției cu coronavirus.

Alan Merrill este cunoscut pentru că a compus melodia care avea să devină un mare hit, reinterpretat și de alți artiști. „I Love Rock ‘n’ Roll” a fost lansată în anul 1975 alături de trupa Arrows.

„Coronavirusul l-a luat pe tatăl meu în această dimineaţă. Am avut două minute să-mi iau adio de la el înainte să fiu scoasă afară. Părea împăcat şi în timp ce ieşeam exista încă o licărire de speranţă că nu va fi o cifră în partea dreaptă a ecranului la ştirile CNN/Fox.

Am parcurs pe jos cincizeci de străzi până acasă cu speranţă în suflet. Oraşul pe care îl ştiam era gol. Simţeam că sunt singura persoană aici şi poate că, într-un fel, aşa şi eram. Când am ajuns la uşa apartamentului am primit vestea că s-a dus”, a scirs Laura, fiica artistului.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.