Evenimentul Zilei > Actualitate > A mințit că are cancer în fază terminală ca să aibă parte de o vacanță de lux. Și-a păcălit până și soțul și copiii
A mințit că are cancer în fază terminală ca să aibă parte de o vacanță de lux. Și-a păcălit până și soțul și copiii

A mințit că are cancer în fază terminală ca să aibă parte de o vacanță de lux. Și-a păcălit până și soțul și copiii

Mamă a trei copii, o femeie de 32 de ani pe nume Stephanie Hunter. a pus la cale un plan diabolic pentru a obține o vacanță de lux la Disneyland.

Totul a început când britanica le-a spus șefilor ei că are cancer și e nevoită să facă o intervenție chirurgicală la plămâni. Apoi a forțat nota, susținând că tratamentul nu a funcționat și are nevoie de chimioterapie, așa că va trebui să-și ia liber. În ianuarie 2017, Hunter s-a ras în cap și le-a transmis colegilor că are patru tumori pe creier și va muri în cel mult 18 luni.

Minciuni în serie

Tânăra mamă a încercat apoi să se folosească de pretinsa ei boală pentru a bloca acțiunile în justiție introduse pentru restanțele pe care le avea la chirie și pentru evacuarea din locuință.
Mai târziu, dornică să se bucure de o viață de lux, Stephanie Hunter le-a spus colegilor și apropiaților că vrea să facă o „ultimă” călătorie la Disneyland împreună cu cei trei copii ai ei. Profund impresionați,. oamenii au ajutat-o să strângă 10.446 de lire sterline, bani suficienți pentru o călătorie la Paris cu clasa I, cazare și masă de cinci stele.

Și-a păcălit chiar și soțul

Tânăra și-a păcălit chiar și soțul, pe care l-a dus la o casă de pompe funebre pentru a aranja toate detaliile înmormântării ei.
Minciunile au început, însă, să iasă la iveală când serviciile sociale au fost contactate în legătură cu cei trei copii. Încercarea ei de a obține o confirmare medicală a bolii au eșuat și plățile au fost oprite.

Minciunile i-au destrămat familia

Adusă în fața justiției, Stephanie Hunter a recunoscut frauda și încercările de a împiedica ancheta. Ea a spus că a inventat minciuna pentru a obține „atenție și simpatie”. În ciuda lacrimilor vărsate, Hunter a primit o perdeapsă de 15 luni de închisoare, Mai mult, familia i s-a destrămat. „Ca urmare a minciunilor, soțul a părăsit casa familiei. Simte o mare rușine pentru cele întâmplate. Acum are datorii. Viața sa de familie a fost spulberată ca urmare a minciunilor fostei sale soții”, a declarat procurorul David Godfrey citat de The Sun.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: