Evenimentul Zilei > Actualitate > A luat-o razna DE TOT: Cântăreaţă dezbrăcată în public. A încercat să se răcească jos | VIDEO
A luat-o razna DE TOT: Cântăreaţă dezbrăcată în public. A încercat să se răcească jos | VIDEO

A luat-o razna DE TOT: Cântăreaţă dezbrăcată în public. A încercat să se răcească jos | VIDEO

S-a dezbrăcat cu tupeu în public, în cadrul unui festival LGBT.

Sinitta Cowell, o cântăreaţă de succces a anilor 80, în vârstă de 45 de ani, s-a dezbrăcat în cadrul unui  festival LGBT din Londra, etalându-şi lenjeria de corp din dantelă albă şi „picurii de sudoare de pe corpul ei incredibil” după cum a comentat o parte a presei britanice.Presa tabloidă a mai adăugat că, la un moment dat, „Sinitta a tras un ventilator spre ea, pentru a încerca să se răcească…jos!”.
Sinitta Cowell este cunoscută în mediul internaţional, în special, pentru relaţiile pe care le-a avut cu Brad Pitt şi Simon Cowell.

Show erotic

Şi acum, ca şi în anul 2012 spre exemplu, Sinitta a vrut să le arate fanilor săi că nu şi-a pierdut din…abilităţi. Ea nu este la prima „încercare” de acest gen. În 2012 s-a decis să revină în atenţia publicului printr-un moment artistic demn de un show erotic.
Astfel s-a asigurat că prezenţa ei la Hit Factory Christmas Cracker nu va fi uitată cu uşurinţă. Artista şi-a făcut apariţia pe scena de la O2 Arena îmbrăcată complet, dar nu a trecut mult până să înceapă să se dezbrace, pentru a putea interpreta hit-ul ei "Toy Boy". Şi semi îmbrăcată, şi-a îndoit picioarele pentru a efectua mişcări de dans lascive, ce au lăsat puţine de imaginat.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: