Evenimentul Zilei > Monden > A fost ultimul trofeu pentru ea. Retragere confirmată pentru Simona Halep. Alertă în tenis!
A fost ultimul trofeu pentru ea. Retragere confirmată pentru Simona Halep. Alertă în tenis!

A fost ultimul trofeu pentru ea. Retragere confirmată pentru Simona Halep. Alertă în tenis!

Fostul primar al orașului Bușteni, Emanoil Savin, un prieten apropiat al familiei Halep, a dezvălui ce se va întâmpla, în fapt, la nunta Simonei cu Toni Iuruc.  El spune că celebra jucătoare de tenis se grăbește cu căsătoria pentru că își dorește copii.

Savin, cel care, printre altele, a făcut-o pe Simona Halep cetățean de onoare al orașului Bușteni în vremea în care era primarul localității, a spus tot ce știe despre nunta sportivei cu omul de afaceri Toni Iuruc.

„Suntem prieteni de familie cu familia Halep și avem o invitație specială pe data de 15, la Fratelli. Sigur că ne-am pregătit și că vrem să îi urăm casă de piată. Un cadou i-am cumpărat pentru casă, ceva special din partea noastră, și îmi doresc să o văd cât mai repede că revine în top 10”, a explicat Emanoil Savin, potrivit Fanatik.

Ultimul trofeu al Simonei

Simona Halep și Toni Iuruc vor face nunta pe 15 septembrie, în Constanța.

„Ăsta este ultimul trofeu al ei – soțul – ultimul trofeu câștigat și sper să fie fericiți și, bineînțeles, să o văd mămică, să mergem și la botez. Și să avem o petrecere frumoasă pe data de 15 septembrie, cu toate personalitățile din lumea sportului și toți care îi sunt Simonei dragi”, a mai spus Emanoil Savin, despre nunta Simonei Halep.

De altfel, despre Toni Iuruc are doar cuvinte de laudă, considerând că Simona Halep și omul de afaceri cu care se iubește se potrivesc perfect.

„L-am cunoscut (n.r. pe Toni Iuruc, soțul Simonei Halep), este un băiat extraordinar, chiar e o pereche potrivită, se înțeleg bine, chiar este armonie între ei și, cu siguranță, va avea o căsnicie fericită”, spune fostul edil al Bușteniului.

De ce se grăbește cu nunta Simona Halep

Conform declarațiilor lui Savin, Simona s-a grăbit să facă nuntă pentru că își dorește din tot sufletul să devină cât mai repede mamă.

„Știu sigur că își dorește copii și ăsta a fost un motiv, bineînțeles, de s-a grăbit cu căsătoria, pentru că ea mai are de spus multe în tenisul mondial și sper ca, la următoarele turnee, să revină în top 10 și să câștige un Grand Slam în Australia. (…) Probabil că o să-și ia o pauză (n.r. dacă rămâne însărcinată), că așa și-au luat toate marile tenismene, atunci când au avut un copil. În doi ani o văd înapoi în top 3”, ne-a dezvăluit amicul familiei Simonei Halep.

În altă ordine de idei, a mai dezvăluit Emanoil Savin, relația cu Toni Iuruc a schimbat-o foarte mult pe Simona Halep, viitorul soț al jucătoarei de tenis reușind să o facă să fie mai relaxată ca niciodată.

Este mai deschisă, schimbată în bine, probabil că își dorea lucrul ăsta și sper să fie de bun augur”, a mai spus Emanoil Savin.

Doar din tenis, de-a lungul carierei sale, Simona Halep a reușit să câștige, conform site-ului WTA, Simona Halep, aproape 40 de milioane de dolari din tenis.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: