Acesta este motivul care l-a împins pe Adrian Luminiţă, în vârstă de 38 de ani, originar din Botoșani, să-și omoare soția, Mădălina Luminiţă, în vârstă de 32 de ani. Aceasta a fost găsită într-un lac de sânge în anexă unde locuiau ca administratori la „Vila Tonci”, o splendidă reședință din Pescia Fiorentina.

Mădălina a fost omorâtă de soțul ei, pentru că a refuzat să se întoarcă în România. Adrian se săturase de Italia

Adrian Luminiță le-a povestit procurorilor italieni de ce și-a omorât soția, pe Mădălina,  32 de ani, luni dimineață, la Pescia Fiorentina, o localitate din regiunea Grosseto, Italia.

Bărbatul de 39 de ani a mărturisit poliţiei că se săturase de viața din Italia și voia să se întoarcă acasă, în România. Dar soția sa nu era de acord, iar  în dimineața zilei de 7 decembrie, cei doi ar fi început să se certe din acest motiv.

După crimă, bărbatul a sunat la 112. Au intervenit carabinierii și o ambulanță, dar nu mai era nimic de făcut pentru frumoasa femeie. Cei doi, ambii de origine română, erau custodii unei vile și locuiau în anexa clădirii.

Mădălina Luminita, 32 de ani, împreună cu soțul ei Adrian Luminita, 39 de ani

Mădălina Luminita, 32 de ani, împreună cu soțul ei Adrian Luminita, 39 de ani

Bărbatul a povestit totul mărturisindu-şi crima oribilă

Adrian nu-şi poate explica gestul său: A avut un acces de furie. S-au iubit foarte mult și gelozia nu are nimic de-a face. Singurul moment în toți anii lor de logodnă și căsătorie a fost acesta: el a vrut să se întoarcă să lucreze acasă, în timp ce ea voia să rămână în Italia unde îi era bine şi se integrase în societate, a declarat  avocatul Paolo Malasoma.

Apărătorul lui Adrian Luminţă a confirmat faptul că şi clientul lui a fost rănit, ceea ce arată faptul că între el şi soţia lui a avut loc o luptă. Bărbatul a fost rănit cu cuţitul în gât și abdomen. Mai mult, spune avocatul, Adrian şi-a mărturisit fapta şi şi-a asumat toate responsabilitățile.

Mădălina a fost ucisă cu 10 lovituri de cuţit

Pentru Mădălina, însă, medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut să facă nimic. Tânăra de 32 de ani a fost găsită moartă, întinsă pe covor, între sufragerie și ușa de la intrare. Femeia ar fi încercat să se apere de furia soţului, însă cele zece lovituri de cuţit nu i-au lăsat nicio şansă de supravieţuire, relatează nanazione.it.