Evenimentul Zilei > Actualitate > A fost reținută de poliție pentru ținută indecentă. Cum s-a afișat pe plajă tânăra din imagine
A fost reținută de poliție pentru ținută indecentă. Cum s-a afișat pe plajă tânăra din imagine

A fost reținută de poliție pentru ținută indecentă. Cum s-a afișat pe plajă tânăra din imagine

A fi dezinhibat poate fi un lucru de apreciat, dar atunci când este dusă la extrem, dezinhibarea poate fi amendată. Acest lucru s-a întâmplat zilele trecute unei tinere domnișoaer, pe una dintre insulele din Filipine.

Lin Tzu Ting, în vârstă de 26 de ani este considerată o turistă mult prea indecentă. Ea a fost surprinsă zilele trecute în timp ce se plimba alături de prietenul ei pe insula Boracay din Filipine, iar cazul său a ajuns rapid viral în presa internațională.

Tânăra a fost surprinsă de mai multe ori pe Puka Beach, într-un costum de baie inedit. Partea de sus  a costumului de baie era obișnuită – un sutien comun, însă perechea de bikini era formată dintr-un chilot împrovizat dintr-un șnur. Să fie acesta un nou trend?! Polițiștilor nu le-a păsat.

Lin Tzu Ting a fost reținută de polițiști după ce mai multe imagini explicite cu tânăra au ajuns pe rețelele sociale. „Câțiva localnici și turiști au fotografiat-o miercuri și joi”, a declarat Jess Baylon, șeful Poliției din Malay, care include și Boracay.

Pentru filipinezi, costumul de baie improvizat al tinerei a fost perceput ca o jignire.

„Era pur și simplu un șnur. În cultura noastră conservatoare, așa ceva este total inacceptabil”, a completat Jess Baylon.

La rândul ei, Lin Tzu Ting a declarat că nu se aștepta să fie amendată pentru faptul că a purtat acel costum de baie și totodată, insistă asupra faptului că acel bikini reprezintă o formă personală de expresie.

Pentru comportamentul indecent, femeia a fost amendată de poliție cu 38.30 de lire.