Evenimentul Zilei > Actualitate > A fost la un pas să MOARĂ după ce a încercat să SFIDEZE moartea | GALERIE FOTO
A fost la un pas să MOARĂ după ce a încercat să SFIDEZE moartea | GALERIE FOTO

A fost la un pas să MOARĂ după ce a încercat să SFIDEZE moartea | GALERIE FOTO

Un număr de cascadorie se putea termina tragic. Antony Britton, un cascador recunoscut pentru faptul că încearcă să sfideze moartea, a fost la un pas să îşi găsească sfârşitul în cadrul unui astfel de număr.

Acesta s-a îngropat de viu şi încătuşat şi a încercat să iasă de unul singur la suprafaţă. Numai că, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. Britton a fost scos în stare de inconştienţă. Aproape am murit. Am fost la câteva secunde distanţă de moarte”, a spus Britton, informează dailymail.co.uk.
Britton nu e la prima cascadorie nereuşită. În 2013, Britton s-a închis, legat cu lanţuri, într-o cuşcă căreia i s-a dat foc. Aceasta poartă numele de cuşca lui Lucifer. Planul i-a fost dat peste cap de vânt, care şi-a schimbat direcţia, iar Britton a fost la un pas de moarte. A scăpat ca prin minune, însă s-a ales cu arsuri destul de grave.

Vezi mai sus o galerie foto cu cascadoriile lui Antony Britton.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: