Evenimentul Zilei > Actualitate > A fost găsit cadavrul complet gol al vedetei de pe Instagram. Detalii şocante despre moartea misterioasă FOTO
A fost găsit cadavrul complet gol al vedetei de pe Instagram. Detalii şocante despre moartea misterioasă FOTO

A fost găsit cadavrul complet gol al vedetei de pe Instagram. Detalii şocante despre moartea misterioasă FOTO

Cadavrul vedetei de pe Instagram a fost găsit complet dezbrăcat pe marginea unui drum la două zile de la dispariţia sa.

Cadavru complet dezbrăcat al unei influencerițe cunoscute a fost găsit pe marginea unui drum, la două zile după ce a dispărut. Nu au existat răni vizibile pe corp și nu a fost încă stabilită cauza morții pentru tânăra de 26 de ani, a declarat poliția locală.

Într-o postare pe Facebook sâmbătă, mama ei, Stacy Clark Robinault, a spus că nu mai ştia nimic despre fiica ei, care locuia în Houston de mai mult de 24 de ore.

Duminică, Stacy Robinault a anunţat că trupul lui Sharkey a fost găsit.

Rămășițele lui Alexis Sharkey au fost descoperite duminică – a anunțat mama ei, Stacey Clark Robinault – la două zile după ce a fost văzută în viață ultima dată acasă, în Houston, Texas. Trupul tinerei a fost găsit de un angajat de la Drumuri din Houston, după ce a observat o pereche de picioare care ieșeau de sub niște tufișuri.

Alexis nu avea răni vizibile pe corp, iar cauza morții ei este încă un mister. Departamentul de poliție din Houston investighează moartea tinerei, iar o autopsie, probabil, va stabili cum a murit.

Despre tragica moarte a scris mama sa pe social media: „Cu inimile frânte, Mike și cu mine vrem să vă anunțăm că a fost găsit corpul lui Lexi… Vă rog, dați-ne timp să trecem peste această pierdere incredibilă pentru familia noastră și pentru această lume! Ne va fi dor de tine, Iubire”.

Alexis, o influenceriță pe Instagram care oferea sfaturi despre îngrijire și frumusețe, a fost văzută ultima dată vineri, acasă. Soțul ei îngrijorat și-a sunat soacra care locuiește în Youngsville, Pennsylvania, și i-a spus că aceasta a dispărut.

Mama ei a descris-o ca fiind o fire foarte independentă, dar niciodată nu ar fi dispărut fără să spună cuiva unde se află. Moartea tinerei este anchetată de polițiștii din Houston.

Pe Instagram, Sharkey a postat sute de fotografii cu ea. Imaginile au arătat-o ​​pozând în călătoriile sale de vacanţă precum Marfa, Texas și Tulum, Mexic, relatează nbcnews.