Evenimentul Zilei > Monden > A fost atinsă! Meghan nu scapă de marele blestem al Familiei Regale. A aflat şi Harry
A fost atinsă! Meghan nu scapă de marele blestem al Familiei Regale. A aflat şi Harry

A fost atinsă! Meghan nu scapă de marele blestem al Familiei Regale. A aflat şi Harry

Meghan Markle, soţia Prinţului Harry, trebuie să rezolve cât mai repede una dintre cele mai mari probleme de când a devenit mamă.

Este vorba despre micuţul ei, Archie, care  nu are o interacțiune suficientă cu alți copii de vârsta lui, conform celor spuse de un apropiat pentru Daily Mail.

În martie, Ducii de Sussex și fiul lor de un an s-au retras în megaconacul din LA, care îi aparţine magnatului media, Tyler Perry, dar nu totul este perfect acolo.

Cel mai îngrijorător aspect pentru Meghan este legat de faptul Arghie e izolat de alţi copii din cauza pandemiei de coronavirus, dar şi a notorietăţii pe care ea o are.

„Meghan a spus că Archie trebuie să învețe abilități emoționale și sociale fiind în preajma altor copii, lucru pe care nu îl poate face cu adulții”, a spus sursa.

Dacă ar fi într-un grup de bebeluși, Archie ar avea ocazia să se joace cu alți copii de vârsta lui, iar asta l-ar ajuta să îşi dezvolte creierul.

Aceasta este confesiunea alarmantă pe care Meghan le-a făcut-o recent prietenilor din anturajul său.

Actriţa americană a spus că i-ar plăcea să îl integreze pe Arhie într-o clasă de bebeluși, unde şi ar putea interacţiona cu alte mame, dar înțelege că ar fi „imposibil”.

Din cauza pandemiei, dar şi pentru că „este prea cunoscută pentru a face lucruri normale”, a adăugat prietenul acesteia.

„Meghan a spus că ar fi fost ideal că ei (ea și Archie) să fi făcut parte dintr-o clasă de pentru copii care să se întâlnească personal de câteva ori pe săptămână.

Acest lucru i-ar oferit lui Archie oportunitatea de a se juca cu alți copii mici și ar fi ajutat la dezvoltarea creierului său.

Dar, deși Meghan a spus că i-ar plăcea să se alăture unei clase cu grupuri pentru copii, unde ar putea avea întâlniri cu alte mame, a recunoscut că va fi «imposibil».

Ea a spus că este prea bine cunoscută pentru a face lucruri normale”, a completat sursa celor de la Daily Mail.

Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt zgârciţi cu apariţiile în public şi au fost observaţi doar de câteva ori în LA de când s-au mutat în megaconcaul lui Tyler.

Totuşi, ei sunt destul de activi în mediul online, un exemplu în acest sens fiind apelul video de luni, în care cei doi au vorbit despre mişcarea Black Lives Matter.

sursa: Daily Mail

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: