Oamenii de știință de la NASA au fost uimiți când au capturat o anomalie bizară care părea să absoarbă energia de la Soare, ceea ce astronomi au numit „stea morții”.

Videoclipul, capturat de Observatorul NASA, a arătat un obiect misterios întunecat – dimensiunea lui Jupiter – care părea să atragă energia de la cea mai mare stea din sistemul solar. Descoperirea a fost dezvăluită în emisiunea „Imagini inexplicabile ale NASA” pe Science Channel, în care fizicianul Stanton Friedman a exclamat:

„Dar ce este asta?”

„Dimensiunile unei planete pare să se conecteze la suprafața Soarelui. Conexiune alimentează speculațiile că  această prezență în apropierea Sorelui nu este o coincidență”.

Teoria conspiraţiei spune că n-ar fi o stea, ci o navă extraterestră care se alimentează de la soare

Teorie îndrăzneaţă: „Soarele arde hidrogen, combustibilul perfect pentru o navă spațială”, sugerându-se că n-ar fi o stea, ci o navă extraterestră. „Temperaturile de trei milioane de grade de la atmosfera Soarelui ar distruge orice tehnologie umană”.

Dr. David Brin, om de știință al Consiliului consultativ al NASA, a spus: „De ce ar vizita cineva Soarele? Ei bine, ar putea fi un loc bun pentru realimentare”, adăugând: „Ar putea navele spațiale să se alimenteze cât mai aproape de soare și să-i folosească energia pentru a se alimenta în spațiu?”. Cine poate răsunde la această teorie?

Iar fizicianul teoretician Jean Luc Cambier a spus: „Acest lucru ar necesita un progres tehnic enorm”.

Dr. Mike Capps, de asemenea, a reacţionat: „Nu este o nebunie, există un material pe care poate fi folosit pentru a construi o stea a morții, este doar o chestiune de a rezista căldurii”.

Totuși, NASA a susținut că a rezolvat misterul

Documentarul explică: „Steaua morții în sine a fost o bulă magnetică solară – dimensiunea lui Jupiter – plină de plasmă super fierbinte. ”
„Singurul lucru care ținea mingea în loc este câmpul magnetic”.

Fizicianul Dr. Todd Hoeksema a spus că acest tip de eveniment se întâmplă probabil tot timpul, dar trece neobservat: „Era o bulă magnetică care semăna cu o stea a morții”. „Chiar dacă nu vedem de pe Pământ, există erupții uriașe care se întâmplă tot timpul în jurul Soarelui”.

NASA spotted a bizarre anomaly near the Sun

Proiect. Are NASA “Steaua Morții” din Războiul Stelelor?

Sursa foto: Express.