Evenimentul Zilei > Social > A descoperit NASA „Steaua morții”? Foto în articol
A descoperit NASA „Steaua morții”? Foto în articol

A descoperit NASA „Steaua morții”? Foto în articol

A descoperit NASA “Steaua Morții” din Star Wars (Războiul Stelelor)? Pentru că ceea ce se vede în imagini este incredibil şi totodată îngrijorător.

Oamenii de știință de la NASA au fost uimiți când au capturat o anomalie bizară care părea să absoarbă energia de la Soare, ceea ce astronomi au numit „stea morții”.

Videoclipul, capturat de Observatorul NASA, a arătat un obiect misterios întunecat – dimensiunea lui Jupiter – care părea să atragă energia de la cea mai mare stea din sistemul solar. Descoperirea a fost dezvăluită în emisiunea „Imagini inexplicabile ale NASA” pe Science Channel, în care fizicianul Stanton Friedman a exclamat:

„Dar ce este asta?”

„Dimensiunile unei planete pare să se conecteze la suprafața Soarelui. Conexiune alimentează speculațiile că  această prezență în apropierea Sorelui nu este o coincidență”.

Teoria conspiraţiei spune că n-ar fi o stea, ci o navă extraterestră care se alimentează de la soare

Teorie îndrăzneaţă: „Soarele arde hidrogen, combustibilul perfect pentru o navă spațială”, sugerându-se că n-ar fi o stea, ci o navă extraterestră. „Temperaturile de trei milioane de grade de la atmosfera Soarelui ar distruge orice tehnologie umană”.

Dr. David Brin, om de știință al Consiliului consultativ al NASA, a spus: „De ce ar vizita cineva Soarele? Ei bine, ar putea fi un loc bun pentru realimentare”, adăugând: „Ar putea navele spațiale să se alimenteze cât mai aproape de soare și să-i folosească energia pentru a se alimenta în spațiu?”. Cine poate răsunde la această teorie?

Iar fizicianul teoretician Jean Luc Cambier a spus: „Acest lucru ar necesita un progres tehnic enorm”.

Dr. Mike Capps, de asemenea, a reacţionat: „Nu este o nebunie, există un material pe care poate fi folosit pentru a construi o stea a morții, este doar o chestiune de a rezista căldurii”.

Totuși, NASA a susținut că a rezolvat misterul

Documentarul explică: „Steaua morții în sine a fost o bulă magnetică solară – dimensiunea lui Jupiter – plină de plasmă super fierbinte. ”
„Singurul lucru care ținea mingea în loc este câmpul magnetic”.

Fizicianul Dr. Todd Hoeksema a spus că acest tip de eveniment se întâmplă probabil tot timpul, dar trece neobservat: „Era o bulă magnetică care semăna cu o stea a morții”. „Chiar dacă nu vedem de pe Pământ, există erupții uriașe care se întâmplă tot timpul în jurul Soarelui”.

NASA spotted a bizarre anomaly near the Sun

Proiect. Are NASA “Steaua Morții” din Războiul Stelelor?

Sursa foto: Express.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.