Faimoasă în țara ei, unde a fost prima femeie pilot, Renee Gracie a anunțat că nu mai este „pasionată de cursele de mașini”, concentrându-se în schimb pe noua ei carieră de actriță în filmele pentru adulți. Banii pe care îi câștigă din noua activitate sunt incomparabil mai mulți, ăsta fiind și principalul motiv pentru care a renunțat la volan.

Fostă participantă la cursele V8 Supercars și cu aspirații de a accede în celebra competiție NASCAR, tânăra a renunțat la pilotaj din cauza problemelor financiare și lipsei sponsorizărilor. Acum, șefii Supercars s-au distanțat de Renee, odată ce au aflat noua ei ocupație, scrie The Sun.

Purtătorul de cuvânt al competiției a precizat că nu vrea să comenteze nimic despre ex-sportivă, pentru că aceasta „nu mai este implicată” în concurs.

Referindu-se la contestatari, Renee Graciea spus după ce a făcut 11.000 de euro într-o singură zi : „Dă-i naiba!”.

Renee Gracie a reacționat după agitația din ultimele zile. „E o nebunie că oamenii cred că nu pot să fac asta. Îmi pare rău că unele persoane cred că nu sunt cea care aveau ei impresia că sunt, dar dă-i naiba!

Nu sunt prostituată, nu sunt escortă. Sunt aici să fac bani. Acum sunt într-o situație financiară la care nu visam și mă bucur de asta. Pot să-mi spună cum vor”, a răbufnit australianca.

Născută în suburbiile orașului Brisbane, Renee a adăugat că intenționează să își cumpere o casă în următorul an. După ce publicul larg a aflat cu se ocupă, tânăra spune că a avut o zi în care a câștigat nu mai puțin de 11.000 de euro.

Abonamentul lunar pentru clipurile ei costă 800 de euro, anunță digisport.ro.