Evenimentul Zilei > Actualitate > A chemat poliţia din cauza unei BESTII din grădină. Oamenii legii au rămas fără cuvinte la faţa locului. Ce era de fapt MONSTRUL | GALERIE FOTO
A chemat poliţia din cauza unei BESTII din grădină. Oamenii legii au rămas fără cuvinte la faţa locului. Ce era de fapt MONSTRUL | GALERIE FOTO

A chemat poliţia din cauza unei BESTII din grădină. Oamenii legii au rămas fără cuvinte la faţa locului. Ce era de fapt MONSTRUL | GALERIE FOTO

O femeie a alertat poliţiştii, spunându-le că în grădina sa se află un crocodil de aproape un metru. Un echipaj s-a deplasat imediat la faţa locului, iar oamenii legii au fost uimiţi când au ajung în grădina femeii.

Poliţiştii au fost chemaţi în jurul prânzului de o mamă care le-a spus că a văzut pe fereastra casei sale un crocodil care şi-a găsit loc în grădina sa. Ea a anunţat şi un vecin, care a sfătuit-o să stea departe de reptilă şi să cheme poliţia sau Protecţia Animalelor.

Întrucât în casă se afla şi fiul ei în vârstă de trei ani, femeia a preferat să cheme poliţiştii, cărora le-a povestit ce se ascunde în grădina sa.

Poliţiştii au ajuns la faţa locului cu o echipă de experţi de la Grădina Zoologică Dartmoor, care a venit echipată corespunzător. La faţa locului, oamenii legii şi experţii au avut surpriza să constate că reptila era de fapt de jucărie şi nu prezenta niciun pericol pentru viaţa femeii, scrie Daily Mail.

Crocodilul a fost confiscat de poliţişti.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: