A cheltuit peste 250.000 DOLARI pentru SILICOANE. Crezi că arată bine? | FOTO

A cheltuit peste 250.000 DOLARI pentru SILICOANE. Crezi că arată bine? | FOTO

Lacey Wildd, în vârstă de 45 de ani, a devenit celebră în rândul americanilor pentru nenumăratele operații estetice la care s-a supus.

Fosta dansatoare, şi-a făcut prima operaţie la sâni la 23 de ani, iar după ultima intervenție dimensiunile bustului au crescut și mai mult, relatează stirileprotv.ro.

Lacey poartă mărimea MMM la sutien, însă intenționează să ajungă la mărimea QQQ. Povestea femeii este subiectul unui documentar TLC, "My Strange Addiction" - ”Dependența mea ciudată”. Operațiile de mărire a sânilor au costat-o până acum 250.000 de dolari.

"Ştii ce este amuzant? Îmi pierd lucruri în decolteu. A trebuit să-mi cumpăr un telefon mare, pentru că pe cel vechi îl pierdeam în mod constant între sâni", a spus femeia. Pentru a se asigura că pielea ei va suporta greutatea implanturilor, medicii au supus-o unei intervenții speciale numită "sutien intern".

Ne puteți urmări și pe Google News

Prin intermediul reţelelor de socializare, Lacey a reuşit să adune 23.000 de dolari, banii pentru următoarea operaţie de mărire a bustului. Ea își dorește ca sânii ei să ajungă la o greutate de 20 de kilograme. Lacey spune că motivația ei în aceste demersuri au fost cei șase copii ai săi. "Am făcut asta că să-i pot întreţine pe ei, să pot să am grijă de ei aşa cum se cade", spune ea.