Evenimentul Zilei > Monden > A apărut trailerul „Friends: Reunion”. Fanii sunt în delir. Când va avea loc premiera VIDEO
A apărut trailerul „Friends: Reunion”. Fanii sunt în delir. Când va avea loc premiera VIDEO

A apărut trailerul „Friends: Reunion”. Fanii sunt în delir. Când va avea loc premiera VIDEO

Fanii Friends sunt în delir! Trailerul episodului mult așteptat a fost făcut public de HBO Max. Fanii sitcomului „Prietenii tăi/ Friends” vor putea urmări premiera Reuniunii Friends pe data de 27 mai.

Trailerul episodului mult așteptat a fost făcut public de HBO Max. Fanii sitcomului „Prietenii tăi/ Friends” vor putea urmări premiera Reuniunii Friends pe data de 27 mai. Toată lumea e nerăbdătoare să urmărească actorii serialului fenomen în acțiune, după 17 ani de la filmarea ultimului episod.

Seria de zece sezoane a fost difuzată pe NBC în SUA timp de un deceniu, între 1994 și 2004.

Episodul special a fost unul foarte mult așteptat de către fanii serialului. Trailerul pentru episodul special al sitcomului „Prietenii tăi/ Friends”, „Friends: Special Reunion”, a fost lansat. Toți cei șase actori principali din „Friends”, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc și David Schwimmer, s-au reunit pentru a da contur vieții personajelor, după 17 ani în care nu au mai interacționat.

Fanii sunt în delir

Episodul reuniunii personajelor din serialul Friends a fost filmat în trei zile. Reacțiile actorilor nu s-au lăsat așteptate.

„Îmi iubesc prietenii!”, a scris Jennifer Aniston pe Facebook.

„ Un astfel de lucru nu se întâmplă în fiecare an, nici măcar la 10, 15 ani. M-am simt atât de norocoasă să pot avea șansa să mă reîntâlnesc cu Prietenii mei… și a fost mai bine ca niciodată”, a scris și Courteney Cox pe platforma Instagram.

„Ne-am întors! Ce te încântă cel mai mult?”, a fost reacția lui Matthew Perry.

„Sunt atât de fericit să vă văd pe toți” a scris și LeBlanc.

Schwimmer a punctat: „În sfârșit!”.

Ocazie unică pentru fani

Reamintim că fanii serialului „Friends” pot închiria apartamentul în care au fost filmate multe dintre scenele difuzate. Este vorba despre apartamentul în care locuiau Rachel și Monica. Acesta este disponibil spre închiriere doar pentru două nopți.

Presa internațională anunță că fanii personajelor din „Friends” – Monica, Rachel, Phoebe, Chandler, Ross şi Joey – se pot bucura de două nopți petrecute în apartamentul în care locuiau Monica și Rachel. Închirierea poate începe de vineri, 21 mai.

Imobilul este disponibil spre închiriere doar pentru două nopți, 23 și 24 mai, în schimbul sumei de 20 de dolari/noapte.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: