“Mesajul piesei este un manifest care sprijină toate campaniile de prevenire cu privire la traficul de carne vie, și bineînțeles, cu privire la stilul de viață al multor femei, care aleg calea prostituției fie pentru că sunt manipulate sentimental, fie din cauza sărăciei și a incapacității de a se angaja. Prostituția este o problemă actuală, considerată un subiect tabu, dar noi credem că prin muzică ajungem mai ușor la public. Mesajul este receptat mai repede și pentru că știm că ne ascultă mulți tineri, le transmitem că iubirea nu stă în bani, ci în ocrotirea partenerei de viață”, explică manelista Sorina Ceugea.

Mai mult decât atât, Danezu, logodnicul, partenerul de scenă și producătorul cântăreței, o susține. ”Am fost reticent la început la această idee, dar Sorina s-a aprins prea tare, așa că, fără discuție, am acceptat să o fac. M-a convins și pe mine”, ne-a spus și Danezu, cei doi lucrând aproape un an la melodia pe care au lansat-o zilele trecute.
Sorina și Danezu formează un cuplu atât pe scenă cât și în viața de zi cu zi. Artistul s-a îndrăgostit de Sorina datorită frumuseții ei, dar și a faptului că lucrează împreună. Chiar dacă încă nu au stabilit data nunții, întrucât sunt extrem de ocupați cu proiectele muzicale, cei doi sunt deciși ca, cel târziu peste un an să formeze, oficial o familie. (sursa: spynews.ro)