Un violator a fost prins în camera unui copil după mai bine de 12 luni în care a reușit să scape de 40 de ori de sub nasul poliției. Violatorul își alegea cu grijă victimele, toate fiind situate în același oraș, scrie Dailymail.

Poliția l-a arestat marți pe Muhammad Alfa, violatorul în vârstă de 32 de ani, în orașul n Kwanar Dangora, la periferia din Kano.

Ofițerii au declarat că Muhammad a recunoscut că a violat peste 40 de femei în ultimul an, inclusiv fetițe de 10 ani, femei măritate, dar și femei mai în vârstă, peste 80 de ani.

Arestarea sa a survenit ca o „consecință” a apelului unui ministru cu privire la numărul tot mai mare de abuzuri ce au avut loc pe perioada carantinei.

Abdullahi Haruna, ofițerul de relații cu publicul de la Secția de Poliția din Kano a declarat că suspectul a fost prins după ce o mamă, situată în nordul orașului Dangora, l-a prins pe bărbat în camera copilului ei.

Bărbatul a reușit să fugă, dar vecinii l-au urmărit și în cele din urmă l-au capturat.

Haruna a mai adăugat că comunitatea a fost foarte fericită să primească vestea conform căreia violatorul a fost adus în arestul Poliției.

Comandantul orașului, Ahamdu Yau, a mai declarat că vestea a venit ca o ușurare pentru cetățenii din acea zonă, care au trăit mai bine de un an în frică constantă, auzind mereu că seria de violuri nu s-a sfârșit, ba chiar agresorul a mai adăugat o victimă pe lista lui.

„Acum putem dormi și noi cu ochii închiși”, a declarat o femeie pentru BBC.

Pauline Tallen, ministrul Afacerilor Femeilor, a spus în timpul unei întâlniri ale Guvernului de miercuri că „violurile au izbucnit cel mai tare în timpul perioadei de carantină”.

Aceasta motivează declarația făcută explicând că foarte multe abuzuri au avut loc în această perioadă din cauza faptului că victimele au stat închise în aceeași casă cu violatorul.