Evenimentul Zilei > Monden > Imagini șocante cu Tom Cruise! S-a îngrășat în așa hal încât tabloidele au râs de el. Video
Imagini șocante cu Tom Cruise! S-a îngrășat în așa hal încât tabloidele au râs de el. Video

Imagini șocante cu Tom Cruise! S-a îngrășat în așa hal încât tabloidele au râs de el. Video

La 59 de ani, Tom Cruise, unul dintre cei mai chipeși actori de la Hollywood, și-a șocat fanii din toată lumea din cauza siluetei sale. Starul s-a îngrășat, iar imaginile cu noul său aspect au devenit virale. Presa din Anglia n-a ratat subiectul și a ironizat kilogramele în plus ale actorului american.

„Vision impossible!″ (n.r. – viziune imposibilă) Acesta a fost titlul folosit ce jurnaliștii de la The Sun în articolul în care sunt prezentate imaginile cu Tom Cruise mai gras decât poate a fost vreodată. A fost un joc de cuvinte cu referire la filmul Misiune imposibilă, în care Tom Cruise are rolul principal.

La această situație s-a ajuns după ce actorul a fost să vadă un meci de baseball organizat recent la San Francisco. La confruntarea dintre San Francisco Giants și Los Angeles Dodgers, Cruise a fost însoțit de fiul său Connor (26 de ani).

Când l-au văzut, unii fani nu au putut crede că îl au în față chiar starul din Top Gun. Alții au speculat că vedeta de la Hollywood și-a făcut operații estetice.

„Ce și-a făcut Tom Cruise la față?″, a întrebat un fan pe Twitter. „Asta arată ca și cum cineva ar purta fața lui Tom Cruise″, a postat o altă persoană. „Abia dacă l-am recunoscut pe Tom Cruise acolo″, a fost o altă remarcă.

Tom Cruise a apelat la anumite substanțe?

„Tom Cruise nu a îmbătrânit, și-a făcut niște lucrări îngrozitoare la față care l-au umflat ca pe o broască″, a comentat un internaut. Altul l-a comparat pe actor cu comediantul Norm Macdonald, decedat recent. „Nu mi-am dat seama că Tom Cruise a semnat pentru un film biografic cu Norm Macdonald.

Tom Cruise se pregătește pentru viitorul său rol de Norm MacDonald″, a fost reacția acidă. Totuși, au fost destui fani care au înțeles că favoritul lor s-a îngrășat și l-au susținut.

„Ascultați, nu-mi place deloc Tom Cruise (dar deloc), dar m-am săturat de cei care lovesc oamenii pe Twitter pentru fluctuațiile lor de greutate. Oamenii au voie să câștige și să piardă în greutate″, a completat un fan de-ai lui Cruise.

Misiune imposibilă 8

Între timp, The Sun a dezvăluit în exclusivitate luna aceasta că Tom învață să piloteze un avion militar din Al Doilea Război Mondial. Face asta pentru scenele de cascadorie din următorul episod al seriei Mission Impossible.

Amintim că starul a devenit celebru în rolul pilotului de avioane de luptă Maverick din Top Gun. Acum, el a revenit lângă un avion, mai exact lângă Boeing Stearman Model 75, folosit de armata SUA în 1943.

Conform sursei citate, actorul a fost văzut în Marea Britanie, pe aerodromul Duxford din Cambridgeshire, la manșa avionului de antrenament. „Tom a început să învețe să piloteze un biplan Boeing Stearman la începutul acestui an pentru o scenă importantă de cascadorie din Mission Impossible 8.

Este evident că este o sarcină de mare îndemânare, dar, ca de obicei, nu are de gând facă ceva superficial pentru a economisi timp sau bani sau să aducă un cascador.

Încercarea de a filma scene uluitoare cu un avion vechi de 80 de ani este deosebit de periculoasă″, a spus o sursă a jurnaliștilor britanici. Luna trecută, Tom și echipa sa au sărbătorit încheierea filmărilor la Mission Impossible 7. Din cauza pandemiei, filmările au fost întârziate.