Evenimentul Zilei > Monden > S-a aflat! Cu ce salariu a fost momit George Burcea pentru a participa la ”Ferma”
S-a aflat! Cu ce salariu a fost momit George Burcea pentru a participa la ”Ferma”

S-a aflat! Cu ce salariu a fost momit George Burcea pentru a participa la ”Ferma”

George Burcea, unul dintre cele mai controversate personaje ale emisiunii "Ferma", a plecat de la Antena 1, acolo unde trebuia să apară într-un nou serial, la Pro TV, fiind convins cu o sumă importantă de bani.

George Burcea a primit un onorariu destul de bun, câte 1.500 de euro pentru fiecare săptămână în care va sta în emisiune. Dacă va câștiga marea finală, actorul se va alege cu 50.000 de euro, scrie romaniatv.net.

Fostul soţ al Andreei Bălan s-a arătat foarte dornic de a ajunge la marele premiu, iar acest lucru a stârnit controverse printre concurenți. Iar cel mai deranjat de atitudinea de luptător a acestuia s-a arătat Paul Angelescu, care a fost foarte dezamăgit de faptul că a fost trimis la duel chiar de către George Burcea, pe care îl considera un prieten apropiat.

Deși era dornic să ajungă în finală și să câștige premiul de 50.000 de euro, George Burcea a fost urmărit de ghinion. Potrivit Cancan, acesta a fost nevoit să abandoneze competiția din cauza unei accidentări.

George Burcea, fostul soţ al Andreei Bălan, şi Viviana Sposub s-au apropiat foarte mult în perioada petrecută împreună la „Ferma”, dar ambii au declarat că nu sunt într-o relaţie, deşi atracţia dintre ei a fost vizibilă. Cei doi sunt legaţi şi de faptul că amândoi au acelaşi oraş natal, Botoşani, unde chiar plăuiau să meargă împreună pentru a-şi vizita părinţii.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.