Timişoara. Liberalul care a votat împotriva moţiunii, candidat PP-DD

Timişoara. Liberalul care a votat împotriva moţiunii, candidat PP-DD

Traseiştii politic timişeni şi-au găsit până la urmă locul în PP-DD. După mai multe zile de incertitudine, în care fostul senator PSD Viorel Matei s-a retras din grupul candidaţilor partidului, şi-au făcut intrarea în scenă deputaţii Marius Dugulescu (ex-PDL, ex-PNL) şi Maria Barna (ex-PSD, ex-UNPR). Cu aceştia în fruntea unor colegii, PP-DD Timiş a anunţat marţi că a finalizat lista candidaţilor la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Fostul senator Viorel Matei, au decis să se retragă după ce a fost pus să semneze un document ce prevede daune de 2 milioane de euro dacă face declaraţii ce contravin liniei de partid. "M-am retras din mai multe motive. Unul ar fi acea convenţie prin care ţi se reduc drepturile de a vorbi şi de a gândi pe care fiecare candidat al partidului trebuie să o semneze. În convenţie scrie că dacă încalci regulile interne ale partidului sau lor li se pare că ai denigrat partidul, ai jignit şeful, te pot exclude şi trebuie să plăteşti daune de 2 milioane de euro. Mai e şi un motiv legat de faptul că mai mulţi colegi au fost scoşi de pe listă pentru a face loc pentru Dugulescu şi Barna", a spus Matei.

Vedeta Colegiului 3 la Depuraţi este Marius Cristinel Dugulescu. Acesta a fost ani de zile membru PDL pentru ca în primăvara aceasta să treacă la PNL, unde  a stat câteva zile şi a votat, spre surprinderea generală, împotriva moţiunii de cenzură a USL. După ce toată vara a fost independent, în toamnă Dugulescu s-a înscris în PP-DD unde a fost ofertat cu un loc eligibil de deputat în Colegiul 3. Maria Eugenia Barna a trecut numai pe la PSD şi UNPR înainte să îşi găsească "echilibrul" politic în partidul lui Dan Diaconescu.  

Ne puteți urmări și pe Google News