Evenimentul Zilei > Actualitate > Tableta de la Google ajunge şi în România
Tableta de la Google ajunge şi în România

Tableta de la Google ajunge şi în România

Nexus 7 va avea în Europa un preţ de 200 de euro şi va putea fi cumpărată online sau din magazine

Tableta celor de la Google ar putea fi comandată şi din România în următoarele săptămâni. Presa internaţională anunţă că Nexus 7 va putea fi cumpărată, de la începutul lunii septembrie, din Spania, Germania şi Franţa, urmând să apară în scurt timp şi în celelalte ţări. De altfel, reprezentanţi ai companiei Asus, cei care au produs tableta Google, au spus că gadgetul va apărea şi la noi, cât de curând.
În ceea ce priveşte preţul, Nexus 7 va costa 200 de euro varianta de 8 GB spaţiu de stocare şi 250 de euro varianta de 16GB.
Avantaje şi dezavantaje
Cel mai probabil, în România, Nexus ar putea fi vândută prin parteneri, întrucât magazinul online al celor de la Google încă nu este disponibil pentru ţara noastră. Tableta are ecran de 7 inci, o memorie RAM de 1GB, procesor quad-core, iar bateria ţine până la 10 ore. Sistemul de operare este cea mai recentă versiune de Android.
Unul dintre marile dezavantaje ale acestei tablete este faptul că nu-i poţi suplimenta memoria cu un card. Apoi, nu există şi un model cu 3G, ceea ce te face dependent de reţelele de internet wireless. De asemenea, are o singură cameră, de 1,2 MP.