Senatorul Şerban Mihăilescu mai vrea un mandat

Senatorul Şerban Mihăilescu mai vrea un mandat

Senatorul Şerban Mihăilescu va candida pentru un nou mandat de parlamentar în Colegiul senatorial Săveni- Darabani din judeţul Botoşani din partea UNPR.

Şerban Mihăilescu este unul dintre cei mai vechi parlamentari, acesta câştigând trei mandate de deputat şi două de senator. La alegerile din 2008, a fost ales senator într-un colegiu din Teleorman pe listele PSD, partid pe care l-a părăsit în 2010. Acum, UNPR a primit un loc eligibil la Botoşani, în cadrul USL, în baza protocolului semnat cu PSD.

"Eu mă bucur că UNPR are candidat din partea partidului la Botoşani. Vom face tot ceea ce depinde de noi, ca formaţiune politică, să-i sprijinim candidatura", a afirmat vicepreşedintele UNPR, Liviu Câmpanu.

Şerban Mihăilescu a mai fost parlamentar în Circumscripţia 7 din judeţul Botoşani în mandatul 1996-2000, când a fost ales deputat pe listele PDSR. În luna iunie, senatorul UNPR, Şerban Mihăilescu, a fost achitat de magistraţii instanţei supreme  pentru faptele de primire de foloase necuvenite şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, în dosarul în care era acuzat de DNA că ar fi primit necuvenit nouă arme de vânătoare.

Ne puteți urmări și pe Google News