Evenimentul Zilei > Actualitate > Sebastian Lăzăroiu: Când o persoană câştigă Oltchim şi scoate sacii cu salarii, nu e firesc ca ministrul Sănătăţii să demisioneze?
Sebastian Lăzăroiu: Când o persoană câştigă Oltchim şi scoate sacii cu salarii, nu e firesc ca ministrul Sănătăţii să demisioneze?

Sebastian Lăzăroiu: Când o persoană câştigă Oltchim şi scoate sacii cu salarii, nu e firesc ca ministrul Sănătăţii să demisioneze?

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu se amuză pe pagina sa de Facebook pe tema spectacolului mediatic oferit de Dan Diaconescu, care s-a dus la Ministerul Economiei cu sacii de bani pentru a plăti salariile restante la Oltchim.

"Când o persoană fizică câştigă la licitatie Oltchim, apoi merge la bancă să scoată sacii cu salarii şi o ţară întreagă se uită gură cască să prindă momentul ieşirii din bancă nu e oare normal ca ministrul SĂNĂTĂŢII să demisioneze?", comentează Lăzăroiu. Acesta a mai spus că este "primul caz din România în care banii de salarii sunt la vedere, dar angajaţii nu pot mâna pe ei".
Astăzi, Dan Diaconescu, care tot nu a semnat contractul pentru preluarea Oltchim, s-a dus la Ministerul Economiei cu şapte saci de bani pentru, susţinea el, plata salariilor restante ale angajaţilor combinatului. În paralel, ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, acuzat de ANI pentru nereguli cu fonduri UE, a demisionat.
CITIŢI ŞI:

  • Dan Diaconescu a arătat sacii cu bani: 3 MILIOANE DE EURO! Acum aştepată la uşa Ministerului Economiei
  • Ministrul Vasile Cepoi ŞI-A DAT DEMISIA, Raed Arafat îi ia locul. Surse: se pregăteşte revenirea lui E. Nicolăescu