CONFUZIE STRIGĂTOARE LA CER. Medicii din Bruxelles I-AU FĂCUT UN CHIURETAJ unei românce, în loc să o opereze la mână!| VIDEO

CONFUZIE STRIGĂTOARE LA CER. Medicii din Bruxelles I-AU FĂCUT UN CHIURETAJ unei românce, în loc să o opereze la mână!| VIDEO

O româncă a fost victima unei greşeli medicale scandaloase. Femeia de 38 de ani a mers la un spital din capitala Belgiei pentru o operaţie banală la mână, dar, în schimb, medicii i-au făcut un chiuretaj. Nu vorbeşte aproape deloc limba franceză, iar doctorii au confundat-o cu o altă pacientă, care avea, într-adevăr, nevoie de intervenţia chirurgicală în zona genitală.

Erica, 38 de ani, a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală la mână, după ce s-a tăiat în marginea unei farfurii din inox, acum două luni. Femeia a ajuns la Urgenţe la Spitalul Saint-Pierre, unde plaga i-a fost cusută, însă doctorii au sfătuit-o să meargă la Spitalul Brugman pentru operaţia de refacere a tendonului, relatează rtl.be.

Citeşte şi: Un bărbat a fost plimbat prin spitale până şi-a dat duhul pentru că medicii se uitau la un meci de fotbal Acum o lună, pe 26 septembrie, femeia a fost programată pentru operaţie. Infirmiera i-a trezit primele suspiciuni, când a vrut să o apuce de mâna bandajată.

"Atenţie, e mâna care trebuie operată", i-ar fi spus românca. Infirmiera a asigurat-o însă ca totul va fi bine. Daune de jumătate de milion de euro pentru o greşeală medicală După operaţia care a durat trei ore, dublu faţă de cât fusese prevăzut, s-a trezit în cel mai negru coşmar, cu dureri genitale inexplicabile şi hemoragie. Abia după câteva ore, un medic român care lucra în spitalul belgian i-a dat vestea că tocmai a suferit un chiuretaj şi că a fost victima unui caz de malpraxis odios, pe care spitalul şi-l asumă. "Într-adevăr, s-a produs o eroare medicală. Nu încape nicio nicio discuţie în acest sens, iar cuplul deja a fost înştiinţat. Suntem în proces de reparare a greşelii, compania de asigurări va plăti despăgubiri pacientei", a declarat dr. Daniel Desir, directorul Spitalului Brugman. GREŞEALĂ DE COMĂ. Medicii au operat un bolnav de APENDICITĂ, deşi avea MENINGITĂ Confuzia a fost posibilă, întrucât, în acea dimineaţă, fuseseră programate la operaţie două femei. Erica a fost dusă prima în sala de operaţii, după ce neştiind limba franceză, a răspuns afirmativ atunci când medicii au întrebat-o dacă aşteaptă pentru chiuretaj. Pe masa de operaţie, nici anestezistul nu s-a putut înţelege cu femeia, aşa că a ieşit pe hol pentru a obţine mai multe informaţii de la soţul ei. Ghinionul a fost că l-a găsit pe culoar pe soţul celeilalte femei, care avea, într-adevăr, nevoie de intervenţia chirurgicală genitală. 

Ne puteți urmări și pe Google News
Greşeală medicală halucinantă, dată în vileag de un lănţişor. În acelaşi spital, un om sănătos a mai fost tratat de cancer!

Românca a făcut o depresie şi se teme că, în urma acestei intervenţii, nu va mai putea rămâne însărcinată cu al treilea copil, aşa cum plănuia. Erica aşteaptă despăgubiri pe care, dacă nu le va primi pe cale amiabilă, le va cere în justiţie.   <iframe frameborder="0" src="http://www.rtl.be/videos/page/rtl-video-en-embed/640.aspx?VideoID=420018" height="338" width="600"></iframe>