Evenimentul Zilei > Actualitate > Presimţirile tinerei japoneze omorâte lângă Bucureşti: „Mă doare în piept de nelinişte. Fără vreun motiv anume, nu simt altceva decât că sunt foarte speriată”
Presimţirile tinerei japoneze omorâte lângă Bucureşti: „Mă doare în piept de nelinişte. Fără vreun motiv anume, nu simt altceva decât că sunt foarte speriată”

Presimţirile tinerei japoneze omorâte lângă Bucureşti: „Mă doare în piept de nelinişte. Fără vreun motiv anume, nu simt altceva decât că sunt foarte speriată”

Chiar înainte să plece din Japonia spre România, tânăra japoneză ucisă lângă Bucureşti scria pe un site de socializare, prietenilor săi, că are un sentiment ciudat legat de călătoria pe care urma să o înceapă.

"Mă doare în piept de nelinişte. E prima dată când am acest sentiment. Mă doare în piept. Îmi e şi rău. Fără vreun motiv anume, nu simt altceva decât că sunt foarte speriată. Sunt încântată şi speriată în acelaşi timp", scria Yurika Masuno.

Yurika Masuno (20 de ani) a ajuns în România zilele trecute, unde urma să predea limba japoneză unor tineri din Craiova. Imediat după ce a aterizat pe Aeroportul Otopeni, a fost acostată de Nicolae Vlad, care a condus-o la un taxi. Camerele de supraveghere au surprins acest moment, ultimul, de altfel, în care tânăra a fost văzută în viaţă. Corpul său avea să fie descoperit, sâmbătă, în apropiere de DN 1, într-o pădure de lângă localitatea Otopeni. Înainte de a fi sugrumată, tânăra japoneză a fost violată.

Tânăra japoneză mai scria, cu câteva zile înainte să plece spre România că abia aşteaptă să afle mai multe despre legenda lui Dracula. Din ceea ce Yurika mai scria pe site-ul de socializare se înţelege că abia după ce a ales să vină în România a aflat că este o "ţară periculoasă". "Deşi voiam să merg pentru că îmi place Dracula, România e periculoasă… Nu ştiam (…) Chiar dacă îmi e frică după ce ajung în România să merg cu trenul noaptea târziu de una singură, mă gândesc că e un miracol să ajung după atâta timp".
CITIŢI ŞI:

  • O japoneză de 20 de ani a fost găsită MOARTĂ în pădurea Otopeni. Principalul suspect a fost reţinut
  • UCIGAŞUL JAPONEZEI a fost arestat. Victima a fost VIOLATĂ ŞI STRÂNSĂ DE GÂT
  • REVOLTĂTOR. A venit să-i înveţe japoneza pe olteni şi a fost violată şi ucisă într-o pădure. Avea 20 de ani!
  • Criminalul studentei japoneze ucise în Otopeni, prins după monitorizarea telefonului furat
  • Amănunt şocant: UCIGAŞUL JAPONEZEI ar putea fi un criminal în serie
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.