Scandalul Protituiate pentru VIP-uri a izbucnit în 2010. Este vorba de cel mai mare scandal sexual în care apar numele mai multor politicieni şi oameni de afaceri români. Dosarul scoate la iveală scene incredibile în care protagonişti sunt chiar oameni cu funcţii cheie în stat.

  • Deputatul PSD Nicolae Bănicioiu şi Ionuţ Negoiţă, fratele social-democratului Robert Negoiţă, au fost audiaţi, în calitate de martori, de Tribunalul Ialomiţa, în acest dosar.

 DIICOT a ataşat la dosarul de urmărire penală două convorbiri telefonice, de la 29 iulie 2008, în care deputatul Robert Sorin Negoiţă îl întreabă pe Ion Tămârjan, arestat pentru trafic de persoane, despre „fetiţe". Proxenetul îl anunţă că fetele sunt cazate la camera 9003 de la Rin Grand Hotel.
Robert Sorin Negoiţă: Zi-mi şi mie, cine, bruneta şi mai cine?
Ion Tămârjan: Deci, Cristina şi bruneta şi mai aştept pe cineva acum, să vină de la Constanţa, e o tipă care are aici o…da? Deci Cristina e sută la sută, asta duce, îţi duce şi trei într-o seară! N-ai probleme cu ea.
Robert Sorin Negoiţă: Deci nu ştiu cine e Cristina asta, eu o ştiu? Nu o ştiu!
Ion Tămârjan: Nu! N-o ştii, n-o ştii, nu cred c-o ştii!
Robert Sorin Negoiţă: Da e bine, e bine acolo?
Ion Tămârjan: Are nişte sâni, nişte de astea acolo formidabile, deci duce mult de tot! Înţelegi? Da, hai, că o vezi aicea şi Mădălina, ţi-am zis, e la început acum, să n-o forţezi prea tare, dar ţi-am zis aşa, uşor, uşor, e ok! Da’ acuma e un pic pe ciclu! Dar un oral, un asta duce, nu-i problemă!
Robert Sorin Negoiţă: Da’ unde eşti? Pe unde eşti?
Ion Tămârjan: Da? Ok..
Mărturiiile prostituatei PSD
Ioana Simona Dăncuş (22 de ani), membru PSD din 2009, a povestit, la 15 august 2010, procurorilor DIICOT, despre experienţa sa de damă de companie din cluburile de proxenetism din Austria şi din Germania. Ea a povestit că, în august 2007, s-a întors în ţară şi a particpiat, în perioada octombrie – noiembrie 2007, la emisiunea „Tonomatul de pe 2”, şi a colaborat cu formaţia Akcent şi cu Gabriel Cotabiţă. Tot în acea perioadă ea a povestit că s-a dus la Poiana Braşov, pentru a prezenta un eveniment.
Sex cu Nicu Bănicioiu la şcoala de vară a PSD
„La o petrecere organizată la Rin Grand Hotel l-am cunoscut pe Adrian Enache, cu care am ajuns să întreţin relaţii sexuale. În anul 2007, l-am cunoscut pe Bănicioiu Nicolae cu care am întreţinut o singură dată un act sexual, în anul 2009, în Delta Dunării, la o conferinţă PSD- şcoala de vară. Sunt şi eu membru PSD din 2009. S-a întâmplat pur şi simplu, nu am primit niciun ban pentru actul sexual întreţinut cu Nicolae Băniciou", a mai arătat Ioana Simona Dăncuş.
"Am întreţinut de asemenea acte sexuale plătite şi cu Ionuţ, fratele lui Robert Negoiţă. Nici de această dată nu a fost vorba de intermediere din partea lui Costan sau a lui Tera. S-a întâmplat anul acesta, fără nicio legătură cu Negoiţă Robert Sorin, era despărţi de soţia sa", a explicat prostituata. „Pe bani cu Robert Negoiţă"
"Am întreţinut acte sexuale plătite"
O altă tânără, Roxana Stan (21 de ani), a povestit procurorilor DIICOT, la 1 septembrie 2010, despre relaţiile cu clienţii săi. „Înainte de a pleca la Babylon, fapt petrecut în perioada în care eram aproape de Tera, am mai avut o serie de întâlniri cu mai mulţi bărbaţi, cu care am întreţinut acte sexuale plătite. Mă refer la Negoiţă Robert Sorin, care m-a sunat o dată, în timp ce eram amândoi la mare, cu unul din patronii de la cazinoul Queen, un bărbat scund de vreo 30 de ani şi un prieten de-al lui Florin Munteanu, patronul unei companii publicitare. Nu-i cunoşteam dinainte, am fost întâi sunată de ei pentru a stabili întâlnirea. Cel mai probabil aveau numărul meu de la Tera. Discutasem totuşi în prealabil despre o întîlnire cu Negoiţă Robert Sorin pe care o acceptasem ca posibilă în viitor".
CITIŢI ŞI:

  • SEX SCANDAL PSD. Bănicioiu şi Negoiţă explică relaţiile cu minorele: "Am făcut sex ca bărbaţi liberi"
  • Martori de lux în dosarul "Prostituate pentru politicieni". A fost audiat deputatul Robert Negoiţă
  • Liderii reţelei de prostituţie de la Slobozia, puşi în libertate
  • Robert Negoiţă, martor în dosarul „Prostituţie de lux”: „Gagica asta, Alexandra, se crede puţin divă”