O reprezentantă a casei regale din Danemarca a trăit SPAIMA VIEŢII printre suporterii Stelei: "Am crezut că ne vor mânca!"

O reprezentantă a casei regale din Danemarca a trăit SPAIMA VIEŢII printre suporterii Stelei: "Am crezut că ne vor mânca!"

Prinţesa Eleonore af Schaumburg-Lippe a povestit pe blogul ei cum a urmărit, cu frica în oase, meciul Steaua - FC Copenhaga (1-0), din mijlocul suporterilor "roş-albaştrilor".

O reprezentantă a casei regale din Danemarca, prinţesa Eleonore af Schaumburg-Lippe, a povestit ce spaimă teribilă a tras la partida din Liga Europa Steaua - FC Copenhaga, scor 1-0, informează prosport.ro.

"Iniţial, plănuisem să văd meciul cu prietenii norvegieni la ecranul uriaş care se anunţa a fi amplasat în faţa Hanului lui Manuc. Între timp, un prieten m-a sunat şi mi-a spus că are bilete în plus la meciul Steaua-FC Copenhaga. Ne-am bucurat cu toţii că mergem la meci, mai ales că în Centrul Vechi nu exista niciun ecran uriaş. Când am ajuns pe stadion, o construcţie uriaşă, primii oameni pe care i-am văzut au fost nişte bărbaţi la bustul gol, care păreau foarte înfocaţi. În stânga, erau cei numiţi ULTRAS, iar toată această atmosferă ne crea o stare de nervozitate. Grupul de suporteri al lui FC Copenhaga era în partea cealaltă a stadionului, mărginit de agenţi de pază. Atunci am realizat că suntem singurii scandinavi într-un stadion cu 50.000 de oameni! În timpul meciului, am tresărit la o ocazie a danezilor şi m-am ridicat de pe scaun, după care m-am aşezat rapid. La ocaziile românilor, ne ridicam doar pe jumătate, suficient cât să nu lăsăm impresia că nu am fi suporteri stelişti. Nici măcar nu am mai vorbit la fel de mult pe durata meciului. La pauză, am mers să ne luăm ceva de băut şi simţeam cum toate privirile sunt aţintite asupra noastră, asta deşi nu vorbeam aproape deloc în continuare. La începerea celei de-a doua reprize, crainicul a anunţat că fanii vizitatori vor fi nevoiţi să mai stea în stadion încă 15 minute. Ne şi gândeam, dacă FC Copenhaga va da un gol, cât de populari vom fi. Ne-a trecut prin minte să plecăm uşor, pentru că aveam impresia că dacă Steaua va pierde, ultraşii ne vor mânca...sau mai rău. Am plecat în cele din urmă, dar nu am reuşit să găsim niciun taxi pe drum, aşa că am luat-o la pas până la Unirii. Pe drum, ni s-a părut că auzim engleză cu accent scandinav, aşa că am intrat în vorbă cu acele persoane. Erau suedezi şi fuseseră şi ei la meci. Ne arătaseră şi eşarfele roş-albastre pe care le cumpăraseră pentru a se infiltra mai bine la meci. Data viitoare, poate vă veţi gândi de două ori înainte de a vă susţine ţara într-o ţară străină. Este o plăcere să vezi meciul de pe stadion, dar cine ştie ce se poate întâmpla. Mai bine urmăreşti partida acasă, pentru că altfel ai parte de o doză de adrenalină pe care nu aş recomanda-o nimănui", a scris prinţesa din Danemarca pe blogul ei.

Ne puteți urmări și pe Google News