Evenimentul Zilei > Actualitate > O POVESTE EXTRAORDINARĂ. Medicii i-au mai dat două zile şi au detubat-o. Rudele i-au dat apă şi a înviat!
O POVESTE EXTRAORDINARĂ. Medicii i-au mai dat două zile şi au detubat-o. Rudele i-au dat apă şi a înviat!

O POVESTE EXTRAORDINARĂ. Medicii i-au mai dat două zile şi au detubat-o. Rudele i-au dat apă şi a înviat!

Patricia Greenwood, 82 de ani, trebuia să fie decedată, până acum, conform spuselor medicilor, care au detubat-o şi au invitat rudele să-şi ia adio. Numai că fiul ei nu a ascultat sfaturile medicilor şi i-a dat femeii să bea apă pe ascuns. Ceea ce a urmat pare ireal: în câteva ore, Patricia se pusese pe picioare şi se hrănea singură.

Doamna Greenwood a fost internată în Sapitalul Victoria din Blackpool (Marea Britanie), în luna august, cu probleme cardiovasculare. Starea ei s-a înrăutăţit după ce a căzut în spital şi şi-a fracturat şoldul. Medicii i-au administrat morfină pentru a-i calma durerea, relatează dailymail.co.uk.
Într-o zi, doctorii au chemat rudele femeii la spital pentru a le anunţa că bolnava mai are doar două zile de trăit şi că a fost detubată. „Am fost devastaţi. Am mers la patul mamei şi am început să vorbim cu ea. Încă mai avea zâmbetul pe buze. I-am dat mai mult de o oră apă cu paiul, ceea ce părea că o mai întăreşte. În ziua următoare, am procedat la fel, ceea ce le enerva teribil pe infirmiere, care mă avertizau că s-ar putea îneca”, povesteşte fiul femeii.
La rugăminţile familie şi încurajaţi de evoluţia stării de sănătate a femeii, doctorii au reconectat-o la aparate. În ziua următoare, doamna Greenwood putea să mănânce şi să se hidrateze singură, fără ajutor. După miraculoasa supravieţuire, fosta cântăreaţă plănuieşte chiar o crozieră în jurul lumii.
Momentan, se află acasă şi se pregăteşte de aniversarea fiului său de 50 de ani. „Am luptat, nu eram pregătită încă să plec. Încă nu apucasem să-mi văd strănepotul, care e pe drum. Mi-e frică acum că aş fi putut pierde toate astea”, spune femeia, care este furioasă pe medicii care au deconectat-o prea repede de la aparate.