Evenimentul Zilei > Actualitate > Tensiuni în PNL. Deputat liberal: „Nu sunt mulţumit de comunicarea conducerii partidului cu judeţele din Transilvania”
Tensiuni în PNL. Deputat liberal: „Nu sunt mulţumit de comunicarea conducerii partidului cu judeţele din Transilvania”

Tensiuni în PNL. Deputat liberal: „Nu sunt mulţumit de comunicarea conducerii partidului cu judeţele din Transilvania”

Noi tensiuni apărute în şedinţa conducerii PNL de joi ies la iveală. După ce Ludovic Orban a susţinut că PNL nu ar trebui să mai plătească pentru greşelile PSD, iar Norica Nicolai şi Dan Radu Ruşanu au cerut excluderea lui Ioan Rus din PSD, liderul unei organizaţii locale a PNL şi-a exprimat nemulţumirea faţă de conducerea partidului. Ioan Ţintean, preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud a afirmat că nu este mulţumit de modul în care conducerea partidului şi miniştrii săi comunică cu cele 8 filiale din Transilvania. Ţintean a precizat că a ridicat această problemă inclusiv în şedinţa PNL de joi.

"Am spus că nu sunt mulţumit de modul cum miniştrii noştri acordă atenţie celor 47 de preşedinţi de filiale judeţene. L-am rugat pe preşedinte (Crin Antonescu – n.red) să intervină de urgenţă, să se interpună între noi şi miniştri pentru a face ordine. Mi-am manifestat nemulţumirea faţă de unii oameni pe care i-am susţinut să ajungă acolo. Am mai spus că nu sunt mulţumit de modul în care conducerea partidului comunică cu acest calup de opt judeţe ardelene. Nu contează că am fost pe locul opt din coadă la referendum şi Maramureş pe locul antepenultim, trei procente numai ne-au despărţit. Nu pot fi tratate separat cele opt judeţe, pentru că se vede clar că este o mentalitate de zonă. Asta înseamnă că nu a fost bună comunicarea conducerii partidului cu aceste opt judeţe", a spus Ţintean, citat de RTV.net.
Liderul PNL Bistriţa-Năsăud a mai precizat că mentalitatea locuitorilor din Transilvania este diferită de mentalitatea celor din restul ţării.
"Am adus şi noi formaţii de muzică uşoară, am plătit bani grei, şi eu, şi Emil Radu Moldovan (liderul PSD Bistriţa-Năsăud – n.r.) ne-am dat peste cap, ne-am făcut sfârlă pentru a obţine şi noi peste 50 la sută (la referendumul pentru demiterea preşedintelui – n.r.). Aveam semnale despre mentalitatea bistriţenilor şi a oamenilor din această zonă", a mai afirmat Ţintean.
CITIŢI ŞI:

  • Crin Antonescu, presat să forţeze excluderea lui Rus din PSD
  • Mihai Răzvan Ungureanu: Crin Antonescu a intrat cu maşina USL în zid
  • PNL aruncă în cârca PSD eşecul de la referendum