Monica Ghiurco şi Mircea Radu vor prezenta Telejurnalul de weekend

Monica Ghiurco şi Mircea Radu vor prezenta Telejurnalul de weekend

Mircea Radu a prezentat până de curând principalul buletin de ştiri al TVR 1 în cursul săptămânii, iar Monica Ghiurco se întoarce la pupitrul ştirilor după o absenţă de doi ani.

Din acest weekend, Monica Ghiurco şi Mircea Radu vor face echipă fac echipă la prezentarea Telejurnalului de weekend, principala emisiune de ştiri a sfârşitului de săptămână de la TVR 1, programată de la ora 20.00.

Mircea Radu a prezentat până de curând principalul buletin de ştiri al TVR 1 în cursul săptămânii, iar Monica Ghiurco se întoarce la pupitrul ştirilor după o absenţă de doi ani. Din noiembrie 2010, Monica Ghiurco lucrează la o serie de filme documentare având ca temă istoria României din ultimii 70 de ani, intitulată "Moştenirea clandestină", din care au fost deja finalizate şi difuzate şapte episoade la TVR 1 şi TVR Internaţional. "Revin la pupitrul ştirilor TVR 1, după doi ani de absenţă, dar cu un plus de experienţă. Mă întorc cu emoţie, dar şi cu foarte multă încredere. Mă alătur colegilor mei în efortul de a cuceri telespectatorii prin seriozitate şi profesionalism. Îmi doresc ca telespectatorii să agreeze noua formulă de prezentare în care fac echipă cu Mircea Radu, un vechi coleg şi prieten, cu care împărtăşesc pasiunea pentru televiziune", a spus Monica Ghiurco.

Ne puteți urmări și pe Google News