Evenimentul Zilei > Actualitate > Mihai Răzvan Ungureanu: Crin Antonescu a intrat cu maşina USL în zid
Mihai Răzvan Ungureanu: Crin Antonescu a intrat cu maşina USL în zid

Mihai Răzvan Ungureanu: Crin Antonescu a intrat cu maşina USL în zid

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, la postul The Money Channel, că liderul PNL a făcut o greşeală, odată cu organizarea referendumului, iar acest lucru îl va costa mult în viitor.

"Rezultatul de la referendum a fost un eşec, un eşec al unui proiect politic, eşecul este eşec, indiferent de faptul că 7,4 milioane de români au votat pentru suspendare. Se lipeşte această etichetă de USL şi evident se înregistrează o scădere", a spus MRU, care a crescut în sondaje în urma anunţării invalidării referendumului.

"PNL i-a dat domnului Antonescu în calitate de lider o maşina de curse la cheie, a apăsat pe acceleraţie, în faţa domniei sale se afla un zid, a intrat cu maşina în zid. Domnul Antonescu este pus acum sub semnul intrebării chiar de propriul partid, nimic neobişnuit", a adăugat Ungureanu.

Ungureanu crede că mai mulţi membri ai PNL se vor îndrepta pe viitor către noua alianţă, clădită în jurul PDL. "O bună parte dintre membrii PNL au ce căuta, nu pot sa zic PNL în ansamblu, dar o bună parte, şi sunt destui care vor face acest pas."