Evenimentul Zilei > Actualitate > Martorii îl „albesc” pe fostul primar al Clujului, Apostu: nu-şi amintesc nimic!
Martorii îl „albesc” pe fostul primar al Clujului, Apostu: nu-şi amintesc nimic!

Martorii îl „albesc” pe fostul primar al Clujului, Apostu: nu-şi amintesc nimic!

Procesul în care primarul Clujului, Sorin Apostu este judecat la Curtea de Apel Tîrgu Mureş pentru fapte de corupţie se apropie de sfârşit.

Martorii sunt audiaţi pe bandă rulantă, şi, surpriză, nici unul dintre ei nu îşi aduce aminte de foarte multe detalii. L-au ridicat în slăvi pe fostul primar secretara acestuia şi directorul de comunicare.
A fost audiată şi Cristina Muntean despre care s-a spus că era amanta lui Apostu. După ce Apostu a fost arestat, tânăra şi-a dat demisia şi a dispărut fără urmă. Cristina Muntean a fost vizibil emoţionată. „Ceea ce s-a găsit la mine acasă sunt două carduri de acces la un hotel şi un carneţel cu date. Nu ştiu nimic nici despre acuzaţiile de trucare a licitaţiei de salubrizare sau despre asigurarea parcului auto al regiei de transport”, a spus Muntean.
A fost audiat şi directorul firmei de salubrizare Brantner Vereş, Eugen Vereş. Bărbatul a oferit un veritabil spectacol. În momentul în care a fost avertizat de magistrat să spună adevărul şi că a jurat pe biblie, Vereş a spus că el, la birou, are o biblie de patru ori mai mare pe care îi pune pe ţigani să jure că se lasă de băut.