Evenimentul Zilei > Actualitate > Marina Almăşan şi Giorgică Cornu s-au despărţit. VEZI AICI MOTIVUL INVOCAT DE VEDETA TV
Marina Almăşan şi Giorgică Cornu s-au despărţit. VEZI AICI MOTIVUL INVOCAT DE VEDETA TV

Marina Almăşan şi Giorgică Cornu s-au despărţit. VEZI AICI MOTIVUL INVOCAT DE VEDETA TV

Ceea ce părea a fi un vis frumos s-a încheiat, practic, înainte de a începe cu adevărtat. Este oficial: Marina Almăşan şi Giorgică Cornu s-au despărţit, după o relaţie extraconjugală de câţiva ani.

Vedeta TVR a explicat, în exclusivitate pentru Libertatea, care sunt motivele pentru care ea a decis să renunţe la dragostea pentru celebrul om de afaceri.
„Mă afectează foarte mult ceea ce i se întâmplă lui George Cornu şi mai ales faptul că nu am, practic, cum să-l ajut. Are, într-adevăr, probleme foarte mari cu firmele, iar peste acest lucru se suprapune coşmarul de acasă. Aproape fiecare întâlnire a noastră era urmată de scandaluri inimaginabile. Aceste scandaluri, provocate de femeia de care Georgică se chinuie de ani buni să divorţeze, îl afectau puternic şi pe el, dar îi traumatizau şi pe copii, aşa că am decis să mă retrag, pentru a-l proteja. Acesta este misterul «neîntâlnirilor» noastre", a spus Marina.
De cealaltă parte, însă, omul de afaceri nu recunoaşte ruptura şi spune că afacerile au fost acelea care l-au împiedicat să se vadă cu iubita lui.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: