Evenimentul Zilei > Actualitate > Jeniffer Lopez, îmbrăcată de Maria Lucia Hohan
Jeniffer Lopez, îmbrăcată de Maria Lucia Hohan

Jeniffer Lopez, îmbrăcată de Maria Lucia Hohan

Designerul român continuă să aibă succes printre vedetele de la Hollywood.

După Taylor Swift, Nicole Scharzinger, Vanessa Hudgens sau  Maria Menounos , Jeniffer Lopez a ales să îmbrace o rochie semnată de Maria Lucia Hohan. 
Şi nu este o întâmplare. Prima dată, J Lo a purtat o creaţie semnată Maria Lucia Hohan la premiera filmului „What To Expect When You’re Expecting”, care a avut loc pe 14 mai, la Teatrul Grauman’s Chinese din Hollywood. Şi pentru că apariţia ei de atunci a fost considerată spectaculoasă, artista a optat din nou pentru o creaţie a româncei. De această dată, ea va fi purtată în videoclipul de prezentare a turneului mondial "Dance Again World Tour", care a început, în iunie, în Panama.
 
<object width="640" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Q5mPVeaQ-Gw?version=3&hl=en_US&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Q5mPVeaQ-Gw?version=3&hl=en_US&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>