Ion Cristoiu: Dan Diaconescu este noul Corneliu Vadim Tudor

Ion Cristoiu: Dan Diaconescu este noul Corneliu Vadim Tudor

Jurnalistul Ion Cristoiu crede că Dan Diaconescu este noul Corneliu Vadim Tudor al României, venind exact pe culoarul excentric creat de liderul PRM în anii '90.

"Diaconescu este un Corneliu Vadim Tudor inclusiv la replică, la umor, la paradoxuri. El are această replică în stare să capteze. Cei excluşi din clasa politică au găsit posibilitatea de a face politică n partidul lui Diaconescu, asemenea ţăranilor care luptau împotriva cheaburilor, iar unii din ei sunt chiar pasionaţi", a spus Ion Cristoiu la emisiunea "Ultimul cuvânt" de pe B1 TV.

Acesta crede că Victor Ponta va avea zile grele cu Dan Diaconescu în acelaşi colegiu, care are mai multe avantaje în faţa premierului.

"N-am nicio îndoială că nu-l va bate pe Victor Ponta, dar liderul USL va avea zile de coşmar. Un mare avantaj al lui Diaconescu este că el e mic, în raport cu unul puternic, cu Ponta. El nu are nimic de pierdut, însă Ponta trebuie să fie mereu serios, să nu dea răspunsuri despre fata lui, Mickey Mouse", a apreciat Cristoiu. Citiţi şi:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Dan Diaconescu ia cu asalt colegiul lui Ponta la sfatul fiicei lui. "Când îl vede la televizor se distrează şi-l aseamănă cu Mickey Mouse"