Inna - artistul nr. 1 în România

Inna - artistul nr. 1 în România

Conform clasamentului realizat de Media Forest, cântăreaţa a adunat cele mai multe difuzări pe radio şi TV în România.

Piesa "Tu şi Eu", prima piesă lansată de Inna în limba română, a fost foarte îndrăgită de publicul din România şi intens difuzata de radiourile şi televiziunile de specialitate. Şi ultimul single "INNdiA" a fost pe placul fanilor români, multe dintre piesele sale fiind incluse în playlist-urile radiourilor şi televiziunilor de muzică. INNA a primit vestea când tocmai încheia cel de-al treilea turneu în Mexic.

"Le mulţumesc tuturor fanilor mei din România care mă susţin, îmi ascultă piesele şi au făcut ca "Tu şi Eu" să fie una dintre cele mai difuzate şi apreciate piese. Abia aştept să ascultaţi piesele la care lucrez pentru noul meu album".

Aceasta nu este singura veste bună pentru româncă. Ea a fost nominalizată la Premiile Lunas del Auditorio din Mexic la categoria "Pop en Lengua Extranjera" (Pop într-o limbă străină) alături de nume mari precum Britney Spears, Elton John, Justin Bieber, Katy Perry, One Direction sau Selena Gomez.

Ne puteți urmări și pe Google News

În prezent, Inna se află în Los Angeles unde înregistrează în studio pentru cel de-al treilea album şi se pregăteşte de cel de-al doilea turneu în Statele Unite. În cadrul turneului artista are programate show-uri în Miami, Seattle, Chicago şi Hollywood.