Evenimentul Zilei > EVZ Special > HIMENUL LA PLIC se vinde ca pâinea caldă în ţările unde virginitatea e o comoară. VEZI cum arată CHINEZĂRIA
HIMENUL LA PLIC se vinde ca pâinea caldă în ţările unde virginitatea e o comoară. VEZI cum arată CHINEZĂRIA

HIMENUL LA PLIC se vinde ca pâinea caldă în ţările unde virginitatea e o comoară. VEZI cum arată CHINEZĂRIA

O firmă chinezească vinde himene artificiale la bucată, o invenţie mai practică şi mult mai ieftină decât operaţia de recăpătare a virginităţii. Dispozitivul conţine sânge artificial şi este sigur pentru sănătate.

O chinezărie face furori în rândul femeilor din întreaga lume, dar mai ales în comunităţile islamice din Orientul Mijlociu, acolo unde acestea trebuie să se păstreze virgine până în noaptea nunţii. Dispozitivul este conceput să se spargă în timpul penetrării şi să elibereze o cantitatea minimă de lichid roşu, asemănător sângelui.
Creat în 1993 în Kyoto, Japonia, himenul „second-hand” este, în prezent, comercializat de o companie chinezească şi este promovat ca fiind uşor de folosit, sigur pentru sănătate şi de departe, mai avantajos decât operaţia de reconstrucţie a himenului (himenoplastie). În plus, nu provoacă durerile acuzate, de regulă, de femei în timpul primului act sexual.

„În timp ce himenoplastia poate fi făcută doar în cabinetul unui medic autorizat şi poate costa şi mii de dolari, himenul artificial poate fi un mod mult mai ieftin şi mai facil de a fi din nou virgină. Fără ace, efecte secundare, la doar 30 de dolari. Discreţie totală”, aşa sună textul de prezentare de pe siteul hymenshop.com, cel mai mare furnizor de himene artificiale din lume.
Şi himenele artificiale pot f falsificate!
Spre deosebire de alte afaceri, care au fost afectate de criză, cererea şi vânzărilor kitului de virginitate au crescut atât de mult încât a început să fie şi piratat. „Având în vedere succesul fantastic de care se bucură produsele noastre, alte firme au început să ne imite şi au scos pe piaţă dispozitive asemănătoare. Acestea conţin însă vopsea roşie de o calitate inferioară, care pătează degetele şi care nu pare deloc reală, care le-ar putea da pe femei în vileag în faţa partenerilor. Produsele noastre conţin vopsea de uz medical”, atrag atenţia reprezentanţii hymenshop.ro.

Deşi pare complicat, modul de folosire este destul de simplu: dispozitivul se introduce manual în interiorul vaginului cu 15-20 de minute înainte de contactul sexual. Dacă „staţionează” mai mult, produsul îşi pierde forma şi se poate dizolva. După contactul sexual, himenul artificial se va resorbi în corp, fără a provoca iritaţii sau alte efecte locale.
Egiptenii au interzis kitul chinezesc de virginitate
Himenul chinezesc a generat rumoare în lumea islamică datorită implicaţiilor de natură morală şi religioasă. Parlamentarii conservatori din Egipt au cerut chiar scoaterea de pe piaţă şi interzicerea acestor produse care le ajută pe femei să ascundă faptul că nu mai sunt virgine, potrivit Associated Press. Un membru al Frăţiei Musulmane din Egipt spune că astfel de produse le vor face pe femei să cedeze tentaţiilor şi a cerut guvernului să apere valorile arabe.
În zonele tribale din Orientul Mijlociu, dar şi în Egipt, femeile care întreţin relaţii sexuale înainte de căsătorie sunt pasibile de condamnarea la moarte prin lovirea cu pietre sau uciderea de către rude. Dezbaterile iscate în jurul kitului chinezesc a adus în vizorul public o problemă mai veche: condiţionarea virginităţii de sângerare la primul contact sexual sau acceptarea teoriilor moderne, potrivit cărora există mai multe tipuri de himen, ami mult sau mai puţin elastice, sângerarea nefiind singurul indicator al virginităţii.
CITIŢI ŞI:

  • ÎN PLIN SEZON DE NUNŢI, România devine raiul musulmanelor în căutarea virginităţii pierdute