Evenimentul Zilei > Actualitate > HALUCINANT. Gigi Becali, către Monica Tatoiu: „Sunteţi o idioată, râdeţi ca proasta în p…!” | VIDEO
HALUCINANT. Gigi Becali, către Monica Tatoiu: „Sunteţi o idioată, râdeţi ca proasta în p…!” | VIDEO

HALUCINANT. Gigi Becali, către Monica Tatoiu: „Sunteţi o idioată, râdeţi ca proasta în p…!” | VIDEO

Invitată la o emisiune de televiziune, Monica Tatoiu a avut parte de o replică ce a lăsat-o fără cuvinte. Autorul: fostul oier, actualmente europarlamentar şi patron al echipei de fotbal Steaua, Gigi Becali.

"Ce naibii mă puneţi să dialoghez cu doamna Tatoiu, doamna Tatoiu e dusă, să mă ierte Dumnezeu. Am o rugăminte, să nu mă mai chemaţi când vine idioata asta. Râdeţi ca proasta, vă rog frumos să nu mă mai sunaţi când o aveţi pe idioata aia acolo. Mă puneţi cu tâmpita asta. Să se ducă naibii la Bălăceanca, păi eu vorbesc cu toate idioatele? Vorbim de subiect şi ea râde ca proasta în p…" a spus europarlamentarul Gigi Becali la o emisiune de la România TV. Latifundiarul din Pipera şi-a ieşit din fire după de s-a contrazis minute în şir cu Monica Tatoiu.
Replica Monicăi Tatoiu a fost decentă: "Mă amuză… stăm de cinci minute şi ascultăm cum debitează… şi ştiţi ce se întâmplă, există telecomandă, pierdeţi telespectatori. Nu mă poate jigni. Un om sub condiţia mea nu mă poate jigni".
În urmă cu două săptămâni, într-o altă emisiune, Gigi Becali a mai atacat-o pe Monica Tatoiu. Gigi Becali a repetat de mai multe în timpul emisiunii că i-a trimis mesaj un prieten şi i-a recomandat să o facă „terci” pe aceasta. Tatoiu nu i-a răspuns provocărilor şi a spus că duhovnicul i-a recomandat să fie mult mai calmă şi să nu se mai implice în scandaluri.
<object id="rtvVideo" width="620" height="360" type="application/x-shockwave-flash" wmode="opaque" data="http://livenews.rtv.net/images/flowplayer-3.2.1.swf"><param name="movie" value="http://livenews.rtv.net/images/flowplayer-3.2.1.swf" /><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="wmode" value="opaque" /><param name="flashvars" value=’config={ "playlist":["http://vmedia.rtv.net/12/2012-09/46da7b7fed44723be643807cea155a20.mp4", { "url": "http://vmedia.rtv.net/12/2012-09/46da7b7fed44723be643807cea155a20_large.jpg","autoPlay":false,"autoBuffering":false }] }’ /></object>